anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti vreun hobby? Care este acela si de ce iti face placere?

9 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Filatelia.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Florile si gradinaritul.As sta toata ziua cu mainile in pamant, murdara pana la coate, plantand flori, schimband pamantul, sapand, curatindu-le de uscaturi, smulgand buruienile...Am gresit grozav ca nu am urmat horticultura. Dar pe vremea mea erau la moda inginerii! Asa ca in loc de meserie am horticultura ca hobby.In fine, acum am un balcon care este ca o sera si in spatele blocului toti locatarii avem cate o palma de pamant pe care punem unii ceapa altii flori! Toata vara scormonim in pamant, ca gainile! Dar pe mine ma relaxeaza grozav.Vara ies cu un sezlong si o carte in gradina si ma simt ca-n vacanta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, șofatul. Mă relaxează.
Pa, pa.

| cucalic a răspuns:

Da pentru mine cel mai mare hobby este fetita mea si sofatul

| Диана a răspuns:

Pff.MultelaughingDar cele de care ''ma ocup'' laughing cel mai mult sunt:pianul si desenul:X:X:X Ma relaxeazabig grin

| johnny_1840 a răspuns:

Mie imi place sa impusc pasari cu pusca cu aer comprimat happy pe bune

| monia a răspuns:

Imi plac foarte mult cainii si iepurii.Am crescut alaturi de iei.Am primit un ciobanesc carpatin si m-am indragostit de el la fel si cu iepurii.

| mirelgmm a răspuns:

Eu cresc iepuri de casa...sunt draguti si gustosi laughing. si joc fotbalhee hee
papa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi plk sa ma joc cu animalele mele, sa joc basket si sa inot.nu am motive.imi plac pentru ca e relaxant si...slabesc putin cate putinbig grin

Întrebări similare