Majoritatea cainilor patesc "rusinea" asta. Din cauza ca se bucura prea mult ca primeste atentie, uita sa inchida robinetul complet si scapa cateva picaturi.
Eu te sfatuiesc sa nu te mai simti rusinata, ca nu e ceva ce se invata si lumea nu da vina pe tine. E o chestie involuntara, ca voma de exemplu. Nu se poate controla, nici de tine, nici de catelusa.
Mai bine le spui celor care vad faza ca asa tare se bucura de prezenta lor, ca se mai intampla si accidente. Si cu siguranta, persoana respectiva se va simti magulita. Cei care iubesc animalele stiu ca acestea nu se bucura la orice persoana, iar daca un catel se bucura asa de mult, inseamna ca persoana aceea chiar e placuta de catel.
Problema nu e la ceilalti, e la tine. Incearca sa vezi lucrurile din alt unghi. Ei nu au nimic de comentat, si nu cred despre tine ca te face catelusa de ras, ei doar se bucura de cateva momente cu ea si atat. Tu crezi ca te face de ras si nu ai dreptate.
Si pana la urma, ce conteaza ce zic sau cred ceilalti? Tu si catelusa ta sa fiti sanatoase, ca doar nu va dau ceilalti sa mancati ca sa va pese de ce cred ei. Cui nu-i convine sa va lase in pace. Eu asa gandesc.
PS: si catelusa mea pateste la fel si ma simteam stanjenita. Dar am inteles ca nu am de ce. Asa stau lucrurile si nu am ce face. Mai bine nu ma mai stresez.
Mari n-am niciun raspuns pentru intrebarea ta dar eu am avut o intrebare cu un bichon si sunt dispusa sa dau 300 de lei si sa stii a snut de bani astia, in piata de animale erau nistewcatelusi de rasax pura bichon frise(amandoi ppariniti erau bichon frie)si cereau 300 lei negociabil
Alllee întreabă: