| SamsungGalaxyS3 a întrebat:

Buna sad
Am o problema cu pisica mea, este foarte hiper activa, adica fuge prin toata casa cu "viteza luminii" se curma pe masa, fuge, doboara scaunele fugind, cand vrea sa schimbe traseul si este in viteza si in fata unui perete sare el si ia curba laughing)) deci ce pot sa'i fac sa nu mai fie asa agresiva, in schimb imi musca picioarele fara nici un motiv si cand ii dau o palma se repede la mine sa ma atace laughing si sunt numai zgarieturi pe maini, sa'i dau calmante? thinking P.S. - este micuta are vreo 9 luni si nu este de rasa d'aia rea happy funda big grin

7 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Asa fac aproape toate pisicile tinere, sunt pline de energie si nu stiu cum sa scape de ea. Cu timpul se va calma. Pana atunci pot sa faci furori pe youtube cu pisicawinking.

| darrio2007 a răspuns:

Pune-i si tu semafoare prin casa.

| SamsungGalaxyS3 explică (pentru darrio2007):

Mda, Haha, Ce gluma buna straight face

| darrio2007 a răspuns (pentru SamsungGalaxyS3):

Ms.

| karsivan a răspuns:

Ai un pui de pisica care se joaca, nu este nevoie de calmate, ia-ti o undita jucarie si alearg-o prin casa paina pica blana sau ceva cu lumina laser pisicile sunt innebunite, are multa energie si neconsumata de aia face asa.

| TwYsTz a răspuns:

AM cea mai buna ideewinking! dai de mancare ( pana o vezi ca apuca somnu, ) oas fie foarte obosita! sau pune-i o jucarie de pisici sa se joace, iarasi va obosi! In legatura cu muscatul : no face pentru ca e rea, cand sant mici pisicile sunt obisntuite sa se joace muscanduse, inetelgi? P.S : joacate cu ia :!> fundita?

| SamsungGalaxyS3 explică (pentru TwYsTz):

Ea joaca cam brutal laughing