| pustiu_7769 a întrebat:

am şi eu un hamster de vreo 3 luni. Nam găsit cum se numeşte rasa. dar e identic ca în poza de profil. A mancat oleaca de ciocolată azi dimineaţă şi l-am şters cu şerveţelu oleacă. Si dupa aia i-am pus cusca pe calorifer că s-a udat pe bot de la adăpător. Poate sa moară săracu worried? Ce săi fac? Daţi-mi sfaturi bune vâ rog. Nu vreau să moară puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| onyka a răspuns:

Nu cred ca ar avea de ce sa moara! totusi nu il tine prea mult pe calorifer... pune-l la o distanta mica dar nu lipit de calorifer. Daca a rontzait unpic de ciocolata nu are nimic. Dar acum tu sa nu ii dai in fiecare zi nu este bine pentru sanatatea lui.Iar daca s-a udat unpic pe bot nu te speria nu o sa faca TBCtongue nu are nimic se usuca singurel ...Nu poti evita mereu sa se ude pe botic de la adapator sau daca ii dai drumul prin casa sa te asteptis sa nu rontzaie nimic.Doar ai grija si trateaza-l cu blandete si dragoste si atunci sigur va fi bine.De murit nici nu se pune problema va fi bine si va trai destulwinking!

8 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Nu are nimichappy
Cu ciocolata eu ii dau lu al meu o bucatica mica de ciocolata in fiecare zi[aproape]. Nu este nimic grav.
Nu are nimic daca s-a udat pe bot. Daca ii faci baie[nu o face] va muri.
Sper ca te-am ajutat. Eu ti zic ce fachappy
Papa

| Robert a răspuns:

Ciocolata era cu rom?
Daca era cu rom putea sa dea in coma alcoolica.Pentru siguranta sa-i pui un alcooltest.Sunt semne de alcoolism mai ales daca spui ca a baut apa multa de s-a udat pe bot.
Nu moare...

| sergiu a răspuns:

Mey, ia hamsterul de pe calorifer imediat rolling on the floor O sa iti moara de cald, nu din cauza ca s-a udat pe bot laughing Stai linistit ca nu iti moare nici daca se uda pe toata blanita. Vai ma copile, mi-ai facut ziua mai buna cu intrebarea asta laughinglaughinglaughing

| myhaelamar86 a răspuns:

Baga-l repede in cuptorul cu microunde. cam 10 min la 800W. si apoi pune-l cu grija in vasul de la wc si cu mare atentie trage apa

| TraficantaDeVisee a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun dar ciocolata poate sal omoare mai bine dul la veterinar pentru un control dar atentie nici un animal nu are voie ciocolata sper sa iti traiasca

| K9pInKuTzZaThA a răspuns:

Si eu a avut un hamster si a mancat morvoc fiert si a muritcryingcryingcryingdar ciocolata nu ii va face rau din niciun punct de vedere dar ca sa fii mai sigur/a du-l la un veterinar sau da-i mai multa apa ca sa spele ceea ce a mancatwinkingwinkingBAFTA

| coSSmiN97 a răspuns:

Buna! Daca i-ai dat putina ciocolata nu poate sa moara... unde ai vazut la copiii de la 402?laughing.Sa revenim...nu poate sa moara, maxim sa nu se simta bine.Am avut si eu un hamster si chiar e recomandabil sa ii dai ceva "dulce", dar fruct nu ciocolata, deci sa nu-i mai dai.Pahappy

| pustiu_7769 explică:

Va rog aştept răspunsuri care să mă ajute [-o< sad