| ioana3101 a întrebat:

Am un bichon care are 7 saptamani si inca nu i-au dat dintii. Este in regula? Ar trebui sa ii dau mai multe vitamine? Daca da ce fel de vitamine? Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| adelinna21 a răspuns:

Fara vitamine mai ales vara.nu te alarma.lui ii vor da dintisorii un pic mai tarziu.dar pana atunci dai mancare care nu necesita multa masticatie mai mut dumicat.si sa nu te sparii pe la 4 5 luni cand ii vor pica dintisorii de lapte.eu am un sharpei de 5 luni jumatate si abia ii dau noua pereche de dintisorii.sa ii dai mancare gatita mai ales supe de pui si orez fiert cu legume.sa nu ii dai niciodata oase de pui sau porc si nici carne de porc.sau conserve de pe piata..cand se va face mai marisor si va putea sa roada si ii fierbi niste oase de vita ca sa nu iti roada tie papuci sau mobila.pana atunci ai grija sa aiba vaccinurile si deparazirarile interne si externe mai ales vara.si cand ii vor da dintisorii sa ii dai mancare pentru catei de la royal canin, purina sau acana..sunt cele mai recomandate..si catelusul tau se va dezvolta foarte frumos.si legume fierte in special morcovi si ardei.

4 răspunsuri:
| Nutemaiholba a răspuns:

Stii cumva de unde pot sa adopt si eu un bichon?[gratis] in Bucuresti

| ioana3101 explică (pentru Nutemaiholba):

Imi pare rau, dar chiar nu stiu de unde poti lua un bichon in Bucuresti. E l-am primit de la un prieten si nu mai are niciun pui.

| sissik a răspuns:

Nu are 7 saptamani, numai 5 daca are, a fost luat de la mama prea devreme asa este lumea samsar de caine din pacate. Macar are vaccin valabil? La noi cel mai devreme la varsta de 8 saptamani plec puiutii http://bichon.webgarden.ro/

| UssserName a răspuns:

Cel mai bine este sa ii dai mancare care nu necesita mestecare, si o sa vezi ca o sa i dea si lui coltisori nu te ingrijora este okwinking Nu te sfatuiesc sa ii dai vitamine
Succeswinking