anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

care este diferenta dintre un bichon de rasa, si un bichon corcitura? ( le cade parul mai mult, sunt mai greu de dresat...etc?)
( nu vreau raspunsuri de gen ca unu e mai urat si altul mai frumos-toti sunt frumosi in felul lor- sau raspunsuri fara rost puse aiurea doar ca sa va aflati in treaba si sa va dati mari "smekeri"winking ).
Dau funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Ancutsa a răspuns:

Buna!
Eu am un bichon havanez cu un caniche de talie medie.Da, deci nu e rasa pura. Am observat pe parcurs cum a crescut mai mult decat trebuia, dar m-a lamurit doctorul veterinar.
De dresat orice caine il poti dresa daca stii cum si cand, nu cred ca trebuie sa fie neaparat de rasa sa-l poti dresa.
Catelului meu sincera sa fiu, nu-i cade absolut deloc parul!
Daca vrei sa afli mai multe detalii, ma poti contacta.
Si nu uita, indiferent de rasa, corcitura. tot un suflet este, mai ales ca te atasezi atat de mult de el. :*

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pai depinde cu cine s-a corcit bichonul! Ca daca s-a imperecheat cu un pechinez,metisul rezultat poate avea caracteristicile ambilor parinti, la fel daca s-a corcit cu un teckel sau cine stie ce alta rasa sau maidanez! Adica poate avea statura mai mica sau mai mare, parul diferit ca lungime si culoare...etc.Bichonul pur este rezultat din doi parinti tot bichon. Asa ca deosebiri sunt multe.