Buna. In primul rand nu trebuie sa ii dai mult. Sa iti spun de ce : ea fiind pe strada si nu a mancat corect, fiind invatata sa manance repede cand apuca asa o sa fac si la tine, iar apoi o sa se imbolnaveasca. Trebuie sa ii dai portia normala pentru varsta ei (nu ai specificat). Stiu ca este slaba, dar daca este hranita si ingrijita corespunzator o sa se ingrase.
Acum depinde de varsta ei, daca este mica si nu poate sa manance bobite eu iti recomand laptele BabyCat Milk (eu am folosit si este foarte bun), Cat Milk, VitalMilk sau LactaDiet. atentie..nu trebuie sa ii dai lapte de vaca pentru ca este foarte gras pentru puii de pisica/caine.
Iar daca este la o varsta la care poate sa manance bobite..iti recomand Royal Canin, Purina, Hills, Acana, Advance etc.(pentru juniori).
Lapte cu galbenus si putina miere daca este pui mic care nu poate manca singur, sau lapte-praf de la Royal Canin (VitalMilk) sau alta firma. Daca poate manca: bobite de la royal canin junior, din cate stiu este una din cele mai bune firme(eu numai asta folosesc) dar mai sunt si altele. Si mancarea de casa este buna dar cele speciale au vitamine pentru nevoile lor.