| Florinnaa a întrebat:

daca ar fi sa alegeti intre bichon si canish ce ati alege? sunt provocata la o astfel de decizie.imi plac nespus de mult bichonii, dar aseara am visat un canish superb.mai este si pr mea, care iubeste canishii, si imi spune sa-mi iau, spune ca bichonii vomita toata ziua, naparlesk si lasa ft mult par, tone de par, fac mizerie, dar nu inteleg canishii ce au asa de special inkat sunt perfecti? mamei mele ii plac amandoi, si mie la fel, pentru ca sunt pufosi, albi, si micuti amandoi si sunt ideali pentru apartament. dar care?thinking

7 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Si eu trebuia sa aleg dintre cele doua rase dar am ales bichonul maltese pana la urma. Il am de ceva vreme si nu naparleste deloc happy nici canichii nici bichonii nu naparlesc deoarece sunt caini cu par in continua crestere, sunt hipoalergenici! Bichonul nu vomita toata ziua decat daca isi strica stomacul dar asta e valabil pentru toti cateii tineri care au stomac sensibil, in principui orice iti iei trebuie sa ai grija ce ii dai de mancare, te axezi pe o singura mancare si ii dai doar aia, cand vrei sa schimbi o faci treptat in asa fel incat sa predomine mancarea cu care e deja obisnuit, asa nu va vomita. Plus cateii vomita rar pentru a-si regla digestia atat. Mie nu-mi pare rau de alegerea facuta, il adooor, nu l-as schimba cu un caniche sau cu nici un alt catel. Nu e adevarat ca caniche-ul e mai mare decat bichonul, daca e caniche toy are maxim 2 kg la maturitate, daca e caniche pitic are max 3, 5-4 kg cam cat un bichon, sunt vreo 4 talii de caniche de aceea au tendinta oamenii sa zica ca sunt mai mari laughing depine ce talie iti alegi. Nu cred ca bichonii fac mai multa mizerie decat restul cainilor, toti cateii mici fac mizerie, fac prin casa pana pe la varsta de un an sunt imprastiati si neatenti. Depinde ce iti place tie, nu prietenei tale happy ambele rase sunt prietenoase si au nevoie de multa dragoste. Ce pot sa-ti spun cu siguranta este ca un caniche e mai isteric decat un bichon. (matusa mea a avut caniche)

| Șttefania a răspuns:

Bichon
sunt mult mai frumosilove struck

| Florinnaa explică:

Da si eu am spus asta dar nu stiu.nu vreau sa-mi iau un caine care va fi displacut de toti. vreau sa le placa putin si celor care-l vad.hee hee

| ViseColorate_4467 a răspuns:

Eu zic sa iti iei bichon, pentru ca 1.sunt mult mai draguti decat canisii, 2. nu vomita deloc sau naparlesc sau ce tampenii a mai zis prietena ta si plus ca canisii sunt urati la maturitate si se fac destul de marisori

| BeibiiX a răspuns:

Cred ca prietena ta exagereazalaughing ca sa te faca sa fii de acord cu preferintele ei:d eu zic sa-ti ieti ce`ti place nu ce zice ea!
Amandoua rasele sunt foarte dragute.hee heelove struck

| Pittikk a răspuns:

Eu am canish iar verisoaramea are bichon.Canisha mea este cuminte si este totusi mai mare decat bichonul.Bichonul verosiarami era mica cand a luat-o si rodea totul...Este jucausa si amuzanta si musc dar nu foarte foarte tare.Este decizia ta...Gandestete ce iti place mai mult sau poti sa te mai interesezi. Sper ca te-am ajutat.happy

| andre923 a răspuns:

Buna.si eu am fost provocata sa aleg intre aceste doua rase...imi plac amandoua dar pana la urma am ales bichon deoarece sunt mai draguti ca canishii si putin mai mici de statura plus foarte afectuosii::X asta este sfatul meu pentru tine.