Probabil le place mai mult
lasa s tu feliutzele de mar acolo. ceva timp nu le iei imediat odata si odata tot vor incepe sa rontzaie
poti sa le dai desemenea castravete.salta.patrunjel
Ma nici al meu nu manaca mar! mananca morcov! de ce ai vrea sa le dai si mar! dale ce le place! hamsterii sunt scumpi!
Eu am pitic!
Doar atat le dai eu am un porcusor de huineea decii e tot pe acolo! Sincer trebuie sa le dai mai multe la mine mancarea lui preferataaa e salataaa si castravetelee
astea sunt preferatelee hamsterilor si porcusoriilor! Da.i si tu
! La mine nu prea mananca morcov si nici mar dar mai iau ei din cand in cand cand simt nevoia au nevoie de o alimentatie variata ca si noi dale cat mai multe : salata, castravete, trifoi, frunze de porumb! preferateeelee lor itii jur! Dupa : mar, morcov, seminte, porumb, coaja d epepenee ptc au nevoiee si de apa ...mai multe :*
Sper ca te.am ajutat
Funditsssa? :X?
Dale de toate.si eu am avut unul sirian si unu pitic. dale de toate mancarurile care le plac.para,capsuna,cartofi...etc FUNDA plzzz!
Pai nu ii poti obliga
si eu am un hamster, stii cum poti face? le dai prima data mar si dupa aia dupa ce termina le poti da si morcov sau altceva. oricum ei mananca ce vor ei adica mananca ce ii mai nou sunt intotdeauna curiosi. fundita? plzzzz