| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna o intrebare pentru fete at putea fi cu un tip care nu iubeste animalele? eu nu

Răspuns Câştigător
| foxi a răspuns:

In general se spune ca cine iubeste animalele are un suflet bun! Deci raspund nu!

13 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Prin prisma meseriei pe care o voi avea, nu voi putea niciodata sa am un iubit care nu iubeste animalele si nu suporta compania lor. Pentru ca eu tot timpul voi avea animale de companie in preajma mea si tot timpul ma voi ocupa de sanatatea si bunastarea lor.
Deci raspunsul e NU. Si chiar cred din ce in ce mai mult ca as vrea ca eu si sotul meu sa avem aceiasi meserie, pentru a ne putea intelege. happy

| Minks a răspuns:

laughing Pur si simplu.

| danaalexa a răspuns:

Nu prea...depinde daca in rest e ok.mda...dar sa nu fie violent cu animalele:-l

| danaalexa a răspuns:

Funkittie doll sa zicem ca merge cum zici tu dar cum zice foxi cine nu iubeste animalele nu are suflet bun si zici ca nimeni nu loveste animalele fara motiv raised eyebrows? sunt retardati infecti care isi bat joc de pisici si le imbata sau le chinuie in o groaza de feluritongue

| FuunkiiieDoll a răspuns:

Pai depinde.cred ca as putea fi cu o astfel de persoana.adica depinde. daca as avea un catelus pe care sa il iubesc enorm sh iubitul meu ar veni la mine acasa.pe catel l`as duce in alta camera si nu as vorbi despre animal.
si in plus banuiesc ca nimeni nu loveste animale fara motiv.
mi se pare penal sa ii zici la un tip: ``sti.eu nu pot sa fiu cu tine, te iubesc dar tu nu imi iubesti catelusul`` laughing
deci in concluzie atata timp cat imi iubesc iubitul nu cred ca as lasa relatia pentru animal
deci pot sa fiu cu un baiat care nu iubeste animalele happy

| Gizăz a răspuns:

Am impresia că eşti cam proastă, pe bune! Nu mă pune să argumentez că de-abia am băut cafeaua.

| Slow a răspuns:

Oamenii au gusturi diferite. Poate ca tie iti place o pisica, iar lui un iepure. Nu il poti pune sa ii placa pisica. Mai ales ca ar putea spune ca lasa par, ca isi face nevoile pe unde apuca. Atata timp cat nu le loveste sau nu le face rau, de ce nu. Sunt de acord cu @NoNaMe. Nu as vorbi despre animale de fata cu el. Nu cred ca daca doua persoane se iubesc, un animal ar putea impiedica relatia... Stiu la ce te referi, pentru ca si eu iubesc animalele si ma enervez cand cineva da in ele sau le face rau. Dar pana acum nu am patit sa am iubiti care sa imi loveasca pisica laughing (atata le trebuie ) tongue

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Nu cu siguranta nu as putea

| symo_2907 a răspuns:

Sincera nu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde! Eu ador animalele! Totusi cred ca as putea fi cu cineva care nu ca nu le iubeste, nu ii sunt simpatice.eu am o pisica si daca iubitului meu nu i-ar placea pur si simplu nu as vorbi despre ea langa el, sau nu i-as pune fata in fata... Dar daca le loveste nu as putea fi cu el!

| diana_3226 a răspuns:

Daca ma iubeste pe mine e de ajuns:d adv ca eu ador animalele dar daca iubirea dintre noi exista de ce sa zic nubig grin

| Katalyn_2761 a răspuns:

Mda...Sunt baiat si iubesc aproape toate animalele dar.cainii in special.Referitor la intrebarea ta.Tu alegi.Nu stiu poti incerca sa il faci sa simta ceva la atingerea unui animalut(NU PASARICI).Dar sincer pe baieti nu ii poti manipula. Sper ca te-am ajutat

| cucubau_3076 a răspuns:

NU! In nici un caz! Animalele sunt vietati si daca nu iti plac inseamna ca nu ai suflet!

Întrebări similare