|

Buna.

Recent mi-am luat un bichon de pe olx, cu 6 milioane, scria rasa pura, am sunat-o pe femeie, totul a fost ok, doar ca avea niste bubite pe corp, am fost cu el la veterinar si a zis ca nu e nimic, dupa 2 luni am aflat ca are raie, l-am tratat (are aproape o luna de cand a terminat tratamentul) dar cand i-am tuns blanita si-a ridicat urechile si nu le mai lasa jos asa cum le avea la inceput si nu inteleg de ce.

Cateva intrebari:

1. O sa i se lase in jos?

2. E din cauza ca l-am tuns foarte scurt?

3. E posibil sa fie corcitura?

4. Ar trebui sa il duc iar la veterinar?

Va rog, niste sfaturi, raspunsuribroken heart(

Catelul face 6 luni pe 11 mai.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Posibil sa il deranjeze ceva.
2. In momentul in care il tunzi foarte scurt pot aparea anumite iritatii ale pielii, mai ales daca ustensilele nu sunt sterilizate.
3. Poate sa fie si un metis de bichon cu alt catel, pe viitoar daca vrei neaparat de rasa pura nu cauta pe olx ca se iau multe tepe acolo. Eu iti sugerez adaposturile de animale. Crede-ma ca este aceeasi chestie, si salvezi un suflet. Poti face o vizita pe viitor la un adapost( cand o sa vrei alt animal) dar daca iesi de acolo fara sufletul indoit atunci nu meriti sa ai un membru de familiewinking
4. Ti-as sugera sa il duci iar la veterinar pentru orice eventualitate, cu raia nu te joci chiar daca a fost tratata. Grija mare si la ce ii oferi ca mancare.
Spor si sper sa iti fie catelul cat mai bine cat mai curand

1 răspuns:
| a răspuns:

1. Da cu timp-ul.
2.probabil dar nu are nimic
3. si eu am un amstaff daca nu are pedigree nu e 100% daca seamana cu alti caini bish nu e nici o prb 4. nu
Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează