Deocamdata cand este mic s-ar putea sa planga atunci cand pleci,se simte singur si parasit, dar dupa ce vi acasa uita totul. Orice catel este asa si pentru a nu il invata sa fie chiar asa si cand va fi mare nu trebuie sa il lingusesti sa il iei in brate non-stop fiindca dupa asa va ramane cu comportamentul si va vrea numai la tine si chiar daca va fi mama sau tata acasa tot dupa tine va plange si el va suferi, deci ai grija cat de mult il rasfeti.Stiu asta din propria experienta cu Puffy si la fel imi face si acum din cauza ca l-am rasfatat prea mult... funda :X
?
Salut sybi! Depinde si de atitudinea catelusului.Si eu am un schnauzer pitic care nu face nimic cand suntem plecati
ii lasam sufrageria deschisa si el sta si ne asteapta in geam ore in sir.in concluzie il poti lasa, dar cand te intorci sa il duci afara
Asa va sti ca "asteptarea da roade"
Buna. in general cateii nu suporta singuratatea... poti sa lasi un radio deschis sau televizorul ca sa auda galagie sa nu se simta singur (consuma dar na
) sa-i lasi si multe jucarii pentru ca e posibil sa-ti roada papuci mobila de plictiseala daca nu le are (propria experienta) ii mai lasi mancare si apa.si restul cred ca te descurci. sper ca te-am ajutat cu ceva.p.s sa-ti traiasca noul "fiu".