| adrianadrian150 a întrebat:

Tata a gasit pe sosea un pui de bufnita pe care-l puteau calca masinile si l-a luat acasa.Nu stiti cum sa-l hranim si cu ce?

7 răspunsuri:
| vD0G a răspuns:

Mergi la un magazin unde se cumpara pasari si acolo gasesti si mancare pentru pasari.

| weed_9374 a răspuns:

Pai.cumpara. samburi sau graunte mai mici. si. cascai ciocul si "bagai pe gat" big grin. ca sa mearga mai bine poti sa i dai apa cu o seringa happy

| TheStranger a răspuns:

Se hraneste cu soareci, crabi, broaste, lilieci mici, insecte sau chiar iepuri.
Bafta!

| Overflame a răspuns:

Se hrăneşte cu şoareci, crabi, broaşte, lilieci mici, insecte sau chiar iepuri. Baftă! fundită?

| zdrangoi a răspuns:

Citeste aici :
http://animalwiki.ro/? tag=bufnita
deci probabil daca ii dati resturi de carne de pui sau alta "carnita" va manca.
intreaba si tu pe la un cabinet veterinar, pet-siop.

| Horatiu1892 a răspuns:

Bufnita e o pasare rapitoare, asta inseamna ca se hraneste strict cu carne. Am gasit pe net ca puilor trebuie sa le dai bucati foarte mici de carne rosie (cu sange). Ca sa se obisnuiasca cu modul normal de hranire trebuie sa le-o misti in fata (asa cum fac si parintii lor in natura) pentru a le stimula simturile de orientare...ca altfel nu invata sa prinda ei soareci si altele. Bufnitele NU beau apa deloc. Se hidrateaza din sangele continut de hrana. Mai spunea ca bucatile cu care il hranesti sa i le dai din varful unui bat sau ceva...nu din mana. Nu garantez pentru informatiile astea, le-am gasit pe internet

| TheStranger a răspuns:

Eu am vazut un spectacol cu bufnite, erau toate rasele de bufnite si toate mancau rate micutze, le rupea capul si le arunca (si capul si corpul) si ei le mancau. Poti incerca cu pui de rate sau pui de gaina. Daca nu reusesti, du-te la un petsiop sau la un medic veterinar.