Acum nu sunt acasa, sunt la o prietena si ma intorc abia peste o saptamana dar da, am si alte animale: 2 perusi  si nu pot intra pe mess da, in principiu o iau sigur, dar inca nu am banii. Mai asteapta pana pe 22 te rog mult de tot! id-ul meu e astefanescu56@yahoo.com. o sa te contectez imediat ce ma intorc :*:*:*
 si nu pot intra pe mess da, in principiu o iau sigur, dar inca nu am banii. Mai asteapta pana pe 22 te rog mult de tot! id-ul meu e astefanescu56@yahoo.com. o sa te contectez imediat ce ma intorc :*:*:*

E bland sau fricos, ca sa stiu ce sa fac  ?
?

Ok, pai eu sunt din Bucuresti, stii benzinaria aia de la iesirea din Bucuresti? acolo locuiesc. nu stiu cum sa facem. mama mea are masina wolsvagen golf 3 si nu cred ca incape cusca sa vad ca nu vreau sa se razgandeasca, papagalii mei stau pe balcon, el o sa stea la mine in camera, dar mama a zis ca o sa miroasa si nu stiu ce sa ii zic, da-mi si mie niste sfaturi (nu merge cu plans sau cu ata aia de catelus sau de copil trist  ) imi dai si mie niste idei, te rog?
) imi dai si mie niste idei, te rog?

Ce culoare e, eu am vazut chiar acum pe net ca sunt mai multe culori... tu cati ani ai?
			Ok

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Tot nu reusesc sa o conving pe mama sa o iau, zice ca are o prietena si ca si-a imbolnavit familia, spune-mi, te rog, ale tale transmit boli?
UnchiulRamiz întreabă: