1. Daca de abia l-ai primit poti sa l lasi putin timp in cusca (1 zi, 2) Dupa aceea ii lasi portita deschisa si astepti sa iasa sa zboare(ai grija inchide geamuri ca sanu poat iesi afara, si nu trebuie sa te uiti insistent la el il lasi in pace sa iasa cand vrea afara, si atunci cand iesi nu incerca sa alergi dupa el. Lasa-l sa vada ca nu ii vrei raul. Incearca sa il strigi pe nume ca sa se obiscuiasca )
2. Ai putea sa ii pui o oglinda in cusca, el o sa creaza ca este o alta papagalita si o sa incapa sa stea pe langa, sa vorbeasca cu ea...
si multe altele... Poti sa intri aici si sa cauti
https://www.google.ro/......ps?/search
3. Il lasi sa se joce cu jucariile recomandate
5. Sunt recomandate si din cand in cand si vitamine (batoane cu tot felul de vitamine)
Eu ii mai dau si mrcov ras,
coaja de ou sfaramata cu nisip ajuta pentru ranza lui
verdeturi ( patrunjel, pastarnac, varza, al meu mananca chiar si menta, care stiu ca le provoaca diaree, dar al meu nu are absolut nimic)
6. Eu ii spal cusca la 2 zile ca sa fie cat mai curata ca sa nu capete bacterii si sa se imbolnaveasca, si cand e forte cald si curat cuca, se baga si el sub dus... apa nu este prea rece, nici prea fierbinte. AI MARE GRIJA LA URECHI SI LA NAS>Daca il vezi ca se da din raza ape sa nu isisti: poate ca nu ii place, poate ca e prea cala sau rece.
Cam astea sunt partile principale... :*
ROZzMania întreabă: