Sa nu ma intelegi gresit rasbora nu sunt pesti rapitori ei fac parte din familia tetra, pestii din familia tetra sunt destul de teritoriali si ataca in special cand sunt in numar mare. Cand mai doresti informatii despre compatibilitatea dintre pesti te rog sa dai si niste specificatii despre acvariu ex: cati litri are, catdepopulat este cu plante cati pesti ai in total, ce accesorii ai in el (filtru, incalzitor, lumina), temperatura apei. Aceste date sunt importante de ex rasbora sunt pesti de apa rece ei pot rezista la temperaturi cuprinse intre 22-26 de grade, xipho se incardeazasi el la aceleasi temperaturi insa ese bine saai in jur de 24 de grade.
Http://www.youtube.com/watch?v=B48Iv5ptrSg asta e acvariul meu
Scuze pentru intarziere dar nu am avut acces la internet zilele trecute. Imi place acvariul tau este frumos aranjat. Cat despre pesti ai un exemplar (cel putin atat am vazut eu ) superb de coridoras panda, dintre acei neoni cel putin 2 sunt femele ( atat am vazut eu ) cat despre rasbora cred ca sunt toti masculi. Poti sa mai bagi pesti in el daca vrei sa bagi neoni mai poti baga inca vreo 12 maxim (la rasbora, neoni... pesti de dimensiuni mici se socoteste 1 peste la 1 litru de apa ) in general se socoteste 1 cm de peste la 1 litru de apa dar poti baga linistit inca 10-12 pesti de talie mica, sau vreo 5 xipho dar va trebuii sa ii dai cuiva cand vor creste mai mari.