Buna! Din pacate in ziua de azi sunt multi oameni care nu se gandesc la asa ceva.Totusi tu meriti aplauzele mele deoarece randurile pe care le-ai scris sunt de nota 10!
Felicitari deoarece te gandesti la ceea ce unii nici nu isi inchipuie!
Ai dreptate,
-dar unii dintre ei sunt de vina pentru ca nu le place munca,
-altii nu au nici o vina pentru ca patronii nu-i primesc,
-altii sunt asa din cauza ca nu au avut destui bani sa plateasca cheltuielile si si-au pierdut locuinta.
La multi ani! Si sper ca anul ce vine sa ne aduca mai multa fericire, noroc si mai ales sanatate.
Ai mare dreptate.@Laurentiu chiar daca tie iti place enorm de mult sportul ar trebui sa te gandesti mai bine la ce a spus @80. Ea nu ne-a intrebat cum vreti sa fie in 2011 ea ne-a spus sa ne gandim la acei copii saraci care stau pe strada de revelion cand noi stam la caldura, si mancam bine si bem bine. Ei(copii saraci) stau pe strada si sunt batuti, chinuiti si amarati.Cat despre intrebarea ta @80 ar trebui sa ne rugam.chiar foarte mult dar sunt sigura ca si Dumnezeu se gandeste la ei si sigur le va da un trai mai bun.
Un an nou fericit.Visele sa va devina realitate.
P. S. @Laurentiu nu o lua in nume rau dar esti cam egoist la intrebarea pusa de @80.
Mda. Sa Speram ca Romania! Va Ajunge bine in toate domeniile:Sporturi, bani multe altele!
Putem lua bani prin Sporturi...
Sa Speram!
Ai mare dreptate!
Sunt sute, nu sute, mii de copii care si decraciun muncesc eu mi-as dori sa fac o campanie sa ii ajutam, amandoua sa facem![]()
Eu imi doresc un viitor mai bun pentru ei![]()
Ba da, cam ai dreptate, sunt convinsa ca din nefericire sunt si copii care nu se pot bucura de Revelion din cauza saraciei, din partea mea ai toata sustinerea pentru aceasta cauza nobila
Asa este.Majoritatea sunt inconstienti, in loc sa isi gaseasca un loc de munca fie el cat de umil, prefera sa stea acasa cu "aia" in brate si isi trimit copii pe strazi.Nu putem face nimic pentru ei decat sa punem o vorba buna Domnului...