| GeOrGiAnA_7466 a întrebat:

Buna TPU...Cum pot sa imi dresez cainele acasa? Vreau site'uri, informatii, si tot ce tine de dresajul canin! FUNDA

Răspuns Câştigător
| irinuca a răspuns:

Salut,
aici gasesti multe articole bune despre dresarea unui caine: http://www.animalutul.ro/caine/dresaj-si-jocuri/
Sunt valabile atat pentru un catelus, cat si pentru un caine mare. E important sa-l inveti de mic sa doarma in cusca lui, sa nu se urce pe masa si sa asculte comenzile de baza: stai, jos, sus, hai si la pas.
Multa bafta sa ai!

3 răspunsuri:
| MARRRRRYYA a răspuns:

Uite sa-ti dau siteuri e usor mi-ar placea sa te ajut :iei niste biscuiti sau boabe sau mancare de-a lui bobite zici sezi de mai multe ori il apesi usor pe fund si îi dai biscuitele dupa ce ivată această comanda e timpul sal inveti culcat tot asa repeti comanda il pui pe burta si îi dai recompensa

| brokenkid a răspuns:

Nu stiu situri:-s nu prea se gasesc decat contra cost oh go on Romania asta, poate iti da altcineva daca ai norocbig hug DAR AM intervernit in discutie deoarece stiu principala cheie de a dresa cainele cat mai rapid, cand ii dai comanda si il inveti cat de cat cu ea, el totusi fenteaza si se incapataneaza ATUNCIA foloseste degetul aratator si indreaptal in pozitie dreapta deasupra capului sau, el sa priveasca degetul de jos, functioneaza, intreaba orce dresorbig hug de chestia asta, daca nu primesti un raspuns mai bun da-mi fundita:*:*daca vrei normal