| George95Marius a întrebat:

De dimineata am achizitionat o nimfa pui, si nu a mancat deloc pana acum este ora 7:30 au trecut cam 10 ore... i-am pus si pe jos cum mi-a spus vanzatoarea si tot nu mananca... Ajutati-ma cu un sfat sau cu o lamurire. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| UnicornsAreLove a răspuns:

Papagalii sunt si ei rezistenti in felul lor.Inca se obisnuieste cu locul cu camera cu toate noutatile.Da-i timp cand ii va fi foame va manca.

5 răspunsuri:
| bogdan1413 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa te sperii ca si eu cand mi-am cumparat 2 perusi vreo 10-12 ore nu au mancat nimic si nici nu au baut apa si dupa atatea ore am observat ca se ating de mancare. Poate ca ei sunt speriati si trebuie sa se obisnuiasca cu noua lor locuintawinking

| bogdan1413 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca si eu cand mi-am luat 2 perusi nu au mancat vreo 10-12 ore si dupa am vazut ca se ating de mancare. Poate ca sunt speriati sau trebui sa se obisnuiasca cu noua lor locuintawinking

| Satanel8964 a răspuns:

Pai daca nu mananca nici pana maine dimineata trebuie sa o duci la un veterinar.Banuiesc ca papagalii nu au garantie daca sunt defecti rolling on the floor! Apropo si eu vreau sa imi cumpar un papagal.Cum sunt nimfele?

| bogdan1413 a răspuns (pentru Satanel8964):

Nu cred ca trebuie sa te sperii ca si eu am cumparat 2 perusi si vreo 10-12 ore nu au mancat nimic si nici nu au baut apa si dupa atatea ore am observat ca mananca. Poate ca ei trebuie sa se obisnuiasca cu locuinta ca ei inca sunt speriati

| George95Marius explică (pentru Satanel8964):

Sunt cei cu creasta, a mancat imediat dupa ce am postat intrebarea.