| clarobscur a întrebat:

Momentan caut informaţii despre hamsteri. Întrebarea mea pentru voi e ce rasă de hamster aveţi ( din câte am aflat sunt vreo 5 rase ) şi cam la ce sumă lunară ajungeţi cu intreţinerea lui? A, încă ceva, aveţi mascul sau femelă?

Răspuns Câştigător
| sonya a răspuns:

Buna. Eu am hamsteri pitici Roborowski, sunt cei cu alb si cafeniu. Am si pui asa ca daca vrei ma poti contacta, sunt din Bucuresti. Intretinerea lor nu te costa foarte mult. La inceput cand va trebui sa achizitionezi diferite accesorii precum si acvariul sau cusca in care ii tii. Eu am un acvariu si stau foarte bine. Pe luna undeva cam la maximum 50 de lei. Cel mult 50 de lei pentru ca daca ai un hamster nu mananca foarte mult, iar rumegusul se schimba odata pe saptamana, insa fiind singur se poate schimba si la 2. Adapatoare pentru apa, iar ca sa pui hrana poti folosi o farfurioara, eu am o scrumiera. Sunt animalutele cel mai usor de intretinut. Mult succes in alegerea lui.

3 răspunsuri:
| clarobscur explică:

@sonya Mulţumesc frumos pentru raspuns. Momentan nu sunt în ţară să pot lua legătura cu tine. La rasa asta de hamsteri mă gândeam şi eu. Să vedem ce oferte găsesc pe aici happy

| Șttefania a răspuns:

Buna
Eu am hamster Pitic si nu platesti deloc multi bani. Talajul[asternutul] este 3-4 lei iar mancarea 4 lei. Eu am tinut de o mancare cam 2 luni. Cand ii pui in bol cam un sfert lasi atat cam 2 zile, asa ii fac eu.
Al meu este Gri cu Alb love struck
Este asa de dragutzzz
Eu am 15 lei pe el si 50 de lei pe cusca echipata.
PaPa

| TequilaPhoenix a răspuns:

Ceau! Eu am un hamster pitic Roborowski si e la culoare naro cafeniu cu alb e dragut si pitic dar nu il vand bay bay!