Păi:
-> 3 câini: - un lup (rasă pură), pe nume Hulk ![]()
- o căţeluşă (pitbull cu terrier), pe nume Rona
- puiul celor 2, pe nume Athos
-> pisicile vagaboante care trec pe casă [stau la curte] ![]()
1. Hulk: un câine enorm, bălos şi negru. Nu stă locului o clipă şi vrea doar să se joace şi să mănânce. E superb, da' parcă era mai drăguţ când era mic că nu avea atâtea bale. ![]()
2. Rona : e de statură mică, cuminte şi jucăuşă. E albă cu pete maronii - portocalii, foarte frumoasă, dansează-n 2 labe [eu am învăţat-o
]. E oricum mai simpatică [,] ca Hulk. ![]()
3. Athos: un căţel mic care roade încălţămintea şi tot ce prinde.
E alb cu pete maronii, haios, "muşcă" pe toată lumea de picioare şi vrea doar să pape. ![]()
Iar de pisici... sunt stresante! Se aude groaznic noaptea când umblă pe casă. Nici măcar nu-s ale mele... :-
Sa vedem... Mai de mult am avut 2 papagali: coco si cocuta pe care mi i-a mancat pisica mea Miti de la tara... saracii.
Apoi am avut o catelusa pe nume Michiduta pe care mi-au omorato niste rude. Acum nu prea mai pastram legatura cu ei din cauza asta mai ales eu ( ei s-au comportat asa cu Michiduta mea, dar cu cainii lor cum s-or comporta imi pare si rau de ei) Dar cand am avut-o pe Michi stateam la ei, acum ne-am mutat si avem 3 caini, Ciobanesc German: Rex ( 6 ani jumate), Andra( 3 ani si ceva aproape jumate) si puiul lor Maya ( 8 luni), iar la oras am o pisicuta de aproape 3 ani pe nume kiti. Acestia sunt membrii familiei mele, pe leanga mama, tata si sora mea.
Salut!
Eu am 5 caini si o pisicuta.
Bubu - prietenul meu de vacanta cu care ma distrez mai tot timpul nu e de rasa dar e foarte destept si grasun fooc;))
Mircea - caine de lup care mi-e frica de el mama nu ma lasa sa pun mana pe el dar e destept si e de politie.
MILO - cel mai dragut si mai scump caine din lumea asta universu asta din toata constelatia asta!
cel mai bun prieten al meu e rasa ca din filmul "The mask" [http://www.youtube.com/watch?v=y7wHkNFhj9s&NR=1 ]
Il iubesc foarte mult dar e cam mofturos pentru ca e alintat.
Da...sotia lui Milo pe nume Jesse - e de rasa e soricar dar are o burta...e foarte dragalasa chiar astazi 28. 03. 2011 am cunoscut-o
mie mi se pare ca se intelege foarte bine cu Milo (Mailo) si cred ca fac pui dar Milo nici nu are un an;)) :)) =)) la fel si ea
Fug impreuna fac nazbadi :*
Si pisicuta... azi am cunoscut-o si pe ea nici nu i-am pus nume iarta-ma :)) nici n-am vazut-o :) sper ca e frumoasa am auzit ca o avem dar tot fuge si...namapucat sa o vad.
Cam asta e!
Gradina mea zoologica.
AAA uite un videoclip de cand era Milo mic dar bineinteles ca acum e mare si voinic!
http://www.youtube.com/watch?v=1qUluNyhn7w
Pusi, Pa-pa :*!
@Crissu-ai multe pisici.Mie nu imi plac si cred ca am alergie pentru ca atunci cand se atinge una de mine incep sa ma scarpin si simt ceva in gat![]()
@Deny1333-foarte frumoase numele cateilor.Si eu am la bunici in Arizona un huskey pe nume Hector.E minunat si nu l-am vazut doar de 2 ori insa m-am indragostit de el.Stiu cum e sa iti bantuie pisicile pe la geamuri.Pe mine m-au speriat odata cand pur si simplu statea pe pervaz la mansarda adica.nu aveam idee ce e aia mai ales ca se vedea la lumina becului![]()
@Emmy-Da mai, am zoo si sa vezi cand aveam 15 porcusori de guineea si 5 papagali.Se inmulteau vazand cu ochii...sau nu chiar doar ca eu nu puteam sa ma desparte de ei dar apoi,sa zicem ca m-am mai maturizat si, a trebuit sa renunt la ei din cauza spatiului, dupa 4-5 ore de bocete![]()
@The Critic
thanks. xD
oh, scary moment. ![]()
frate, să vezi cum am ţipat când stăteam astă-vară-n curte pe bancă şi mi-a căzut o pisică de pe casă fix în braţe. ![]()
mi-a vărsat paharul cu suc... :-
Moamaa ai o gradina zoologica la tine acasa
...Pai eu am un Foxterrier pe nume Oscar
si un motan Marty
O.O ce multe animale ai! Eu am o căţea de vreo 10 ani (cea mai bună prietenă a mea :X ) pe nume Marcelina şi nu e de rasă, dar pentru mine e specială. Am 5 pisici
Cel mai bătrân se numeşte Ionel (nume pus de tata) şi are vreo 7 ani
Am o pisică Sabrina, care sincer nu ştiu câţi ani are pentru că s-a,, mutat " de la o vecină la mine.
Acum urmează pisici cei mai mici, Sabrina fiind mama lor
Sakura Ginny-pisică :X:X
Moon Hermione- tot pisică
Draco Star- motan
Aaa şi nici unul nu e de rasă. ![]()
Eu am urmatoarele animalute:
-o chinchilla pe nume Skipper;
-4 caini:Blacky, Cayman, Donni si Romi.
Am avut si un hamster pe nume Casper dar a murit.
Eu am :
->Un papagal (prus) pe nume Coco
->Un iepuras (iepure de angora) pe nume miky
->Un caine yorkshire terrier uffy
Dar nu ai vrea sa stii cum e la noi in casa cu 3 animale adica stam la bloc cu 2 camere
Eu am un caine care se numeste Bobita, o pisica care este pui si se numeste Kitty si un motan care se numeste Pufi.
Eu am avut un caine la tara pe nume DIck(corcitura)care a fost otravit, un caine lup pe nume Rubin care l-am dat la un om si nu mai vrea sa mi-l mai dea si a vrut sa ni-l plateasca dar nu am acceptat, am avut de 5 ori pesti gupi, apoi am avut a sasea ora 2(fata si baiat)au facut pui si prostul de bait i-a mancat, apoi au mai facut pui au fost 56 si baiatul a murit,a doua zi dupa ce a murit tata a murit un pui bolnat(pur si simplu s-a uscat in apa)
, am avut un hamster pe nume Mickey care l-am dus inapoi la magazin pentru ca mama este alergica bineinteles nu l-am dat ca ma duc sa il vad in fiecare saptamana, acum am un peste fata pe care o cheama numai-stiu-cum dar ii spun Pestioaica.Si azi e duminica si miercurea ce vine ajunge catelul yorkshire terrier toy pe care nu stiu cum sa il cheme m-am gandit la
icky,Criss, Puffy si Happy, cred ca o sa ramana Happy.va iubesc cum sa invat cainele sa nu faca treburile in casa?/dau fundita toti sunteti fenomenali de multi cu gradina zoo acasa e bine... iubiti animalele:*