Bună.
Văd că dorești să îi faci binele și te apreciez pentru acest lucru, cel mai indicat mergi cu el la un veterinar sau sună un veterinar să îți oferă detaliile corecte.
Am fost, a zis ca e ok că i-am dat pentru deparazitare si mi-a dat niste picaturi altfel de pus pe coloana. Azi mâncat puțin.a zis ca cel mai probabil e nemâncat de zile intregi si abia după cateva zile va incepe sa mance mai bine si sa se curețe. Mulțumesc pentru răspuns.
Ce dumnezeu inseamna carcioabe?
Spune căpușă, sa inteleaga toata lumea!
Daca ai fost cu el la veterinar, doctorul ala nu a vazut căpușele? Le-a lasat pe el?
Alea il sug de sange, nici nu ma mir ca bietul catel nu poate nici sa manance!
Picaturile se dau ca preventie, dar el e deja infestat.
Du-l urgent la veterinar sa extraga capusele de pe el! Are nevoie de isntrumentar special, nu incerca tu sa le scoti!
Ce pastila de deparazitare i-ai dat? Ca sunt de mai multe feluri.
Carcioabele (puricii, căpușele) ar trebui să moară și să cadă în 1-2 zile după picăturile antiparazitare.**
Dacă unele mai rămân, le poți scoate tu cu o pensetă.
Dacă puiul nu vrea să mănânce deloc și pare slăbit, mai ales fiind mic și găsit pe câmp, cel mai bine e să mergi cu el la veterinar pentru control.
Multă grijă de el!
Salut. Au căzut deja f mult de pe el, mai are câteva, pe care ii le scot cand ma lasa, nu ii place. Bea apa, dar mănâncă f putin. Vet buni sunt la orad. Aici in zona mai mult sunt axați pe porci, vite. Îți dă o pastile două, picaturi și scăpa de tine.