Întrebare recomandată | XxBlueRosexX a întrebat:

..ce pot sa ii mai dau perusului meu sa manance in afara de mei? Ce fructe si ce legume? Exista si ceva vitamine?

Răspuns Câştigător
| KinderBeeeib a răspuns:

Buna! Am avut si eu perusi si ii dadeam sa manance in afara de mancarea si vitaminele pe care le poti cumpara si tu de la un pet shop caci sunt ieftine, ii dadeam firmituri de paine, orez fiert (nu mult) bucatele de mar, de morcov si castrevete laughing Ii mai poti da biscuiti inmuiati cat si bucatele mai mici iar eu ii dadeam la al meu si bucatele de banane si le manca happy Sper ca te-am ajutat. Funda?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Morcov.Tocat foarte marunt.

| Alinna20 a răspuns:

Stiu ca perusului meu ii placea mult morcovul si merele bine-inteles ca rase si galbenus de ou fiert.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Ou fiert tare, morcov sau mar. Eu le puneam intre gratii cate o bucata de mar si ei ciuguleau de acolo. Gasesti la magazinele specializate si mancare pentru ei, e foarte buna, are vitamine si cam tot ce are nevoie perusul tau.

| MadalinG99 a răspuns:

Morcovi pe razatoare salata patrunjel

| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

Mar si morcov ras si amestecat cu 2-3 lingurite de pesmet si branza de vaca, contine vitamine

| MihayAndrey a răspuns:

Morcov, os de sepie (de la pet shop), coaja uscata de ou.

| Alecsander98 a răspuns:

Ai putea sa-i dai orez fiert, ou fiert, mar, morcov razalit, biscuiti inmuiati in apa.

| Naruto97 a răspuns:

Buna,in habitatul lor natural, perusii se hranesc cu seminte si verdeturi. In captivitate, hrana lor obisnuita este alcatuita in principal din mei si ca supliment nutritiv, dintr-o varietate de legume proaspete.
Este recomandat ca in dieta perusului sa se adauge si alte alimente care sa completeze raportul de proteine in organism, in acest scop se poate folosi lintea in amestec cu meiul.
Sper ca te-am ajutat.
happy

| XxBlueRosexX explică (pentru Naruto97):

Ms asta am citit-o si eu pe net acum 3 orehappy
mersi oricumwinking