| georgianaa_6176 a întrebat:

Bunaa. azi o sa primesc un porcusor de guineea dar nu am avut posibilitatea sa-i cumpor o cusca speciala. asa vrea sa stiu daca ma puteti ajuta spunandu`mi in ce as putea sa-l pun pana ii achizitiones o cusaca. dau fundita pentru cea mai ingenioasa ideelaughing love struck

Răspuns Câştigător
| zacrazy a răspuns:

Nu prea ai in ce sa-l pui pentru ca va roade cam orice in afara de sticla. Cusca de plastic nu o roade pentru ca nu are de ce "apuca".
Cel mai simplu e sa-l pui intr-un acvariu. Daca nu ai acvariu, ia un borcan mare de muraturi, pune-l culcat, fa-i multe gauri in capac si pune talas in el. Ma gandesc ca e pui si nu va sta inghesuit. Sa pui ceva pe ambele parti ale borcanului sa nu se rostogoleasca cu el. Nu mai amana prea mult si cumpara-i cusca.

5 răspunsuri:
| DoarOana a răspuns:

Buna Georgiana,
Poti sa folosesti o colivie daca ai, un cos ca cel in care se pun cartofii in piata si sa il astupi deasupra, intr-o cutie de carton (sa pui ceva pe margini pentru ca va vrea sa il roada), un acvariu sau un cos mai gros.
Ar trebui sa ii cauti cusca cat mai repede pentru ca va fi foarte stresat.
Pa, pa

| TrendyHedgehog a răspuns:

Pai ai putea sa il pui intr-o cutie de carton sau intr-un lighean mai mare. Sper ca ti-am fost de folos.

| sw33taly a răspuns:

Pai il poti pune in:
- o cutie
-un cosulet
-intr-un castron mai marelaughing
-intr-un borcanrolling on the floor
-intr-un dulapior-dar lasa-l deschis si i-a de acolo tot ce mai ai...big grin

fundita?big grin

| hsurtep a răspuns:

Intr-o cutie de carton mai inalta putin

| georgianaa_6176 explică:

Multumesc de raspunsuri:*