|

Cainele meu, intotdeauna cand ii dau mancare latra la coada lui si se musca de coada ce ar trebui sa ii fac?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca ai ce sa-i faci. Se musca de coada cand mananca pentru ca o vede doar cu coada ochiului si nu isi da seama ca e coada lui. El cred ca e un alt caine care vrea sa-i manance mancarea.
Poti sa incerci sa-i faci un fel de ochelari de cal, din aia care sa-i permita sa vada numai in fata, fara lateral. Si sa-i pui numai cand mananca. Asa nu isi va mai vedea coada si nu o va mai alerga. Va crede ca nu e niciun pericol si va manca linistit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
La fel este si cainele meu(Lup).Dar el se musca de picioare asa a facut de mic de cand avea 5-6 luni.Ii dadeam mancare si el manca cu nervozitate.La fel ca si acum ca tot asa face se musca.Si chiar nu stiu de ce face asa.
Daca este legat inseamna ca e nervos stand acolo(al meu era nervos si legat si dezlegat).Eu l-am lasat asa de mic sa faca ce vrea si acum se musca si nu-l mai pot opri.
Daca al tau este caine matur sau inca pui uite o metoda pentru a o folosi.
Metoda ar fi cand ii dai mancare, si vezi ca se musca sa-l certi si sa-i iei painea cate va minute si te dai drept suparata pe el.Si apoi cand s-a cumintit i-o dai.
Incearca sa fi mai dura cu el in aceste momente nu moale.Pentru ca el deja ti-a gasit punctul sensibil daca nu-l certi si-l rasfeti atat de mult.
Pa, pa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e nimic. asa is manifesta el bucuria. al meu alearga un pic in jurul meu si face pipi laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! stai linistita asa isi manifesta el fericirea nu are nimic.Am si eu un cutu care tot asa face fuge prin casa prin jurul meu cand vin numai cand aude usa stie ca sunt eu si vine la mine si fuge prin casa ca sa ma joc cu el se mai ascunde prin casa laughingdeci nu te speria

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează