anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand esti foarte suparat, atat de trist incat nimic din ceea ce-ti face placere de regula nu mai are efect, ce dreak faci?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi chem prietenii acasa si incingem un campionat de table, asortat cu dozele de Ciucas aferente. Dar se intampla foarte rar fiindca nu prea am motive de tristete.

36 răspunsuri:
| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Se vede ca esti foarte nervoasa.inspira adanc, niste ioga...glumesc.eu cand sunt suparata, ma calmez strngand in punm o mingiuta si tipand in perna pana nu mai pot! asculti apoi muzica in casti, pleci intr-o plimbare singura, mananci si bei ceva racoritor, si nu stiu...eu asta fac, iar mama si prietenii ma consoleaza mereu, fie ca sunt sau nu suparata

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Răstorn casa, fac curat în draci, frec faiaţa şi podeaua până simt că-mi plâng muşchii şi în acest timp bombăn ca o apucată...nu râde, mie îmi place foarte mult să lenevesc deci curăţenia maniacală ESTE o schimbare, al naibii să fie că în ultima vreme par s-o fac tot mai des!

| alina_1602 a răspuns:

Incearca sa asculti muzica, cu siguranta o sa-ti mai aline putin supararea.happy
Desi uneori este mai bine sa plangi, asa te descarci cel mai bine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa fac, ce fac acum: imi smulg parul de pe cap cu penseta, macar simt o durere fizica si motivez lacrimile care curg necontrolat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incepi sa plangi... te descarci. apoi poate sa treaca totul sau nu.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Beau 5 beri!