Poi pisica lasa mult par deci este exclus :-J
Cainele face galagie mai ales daca este unul mare![]()
Papagalul
dar parca ala miroase :-|
...mai departe
iepurele
da si ala miroase
Un pestisor
ala are nevoie de liniste .si poate nu ai vecini linistiti
![]()
Hamster
nuh ca daca ii dai drumu nu mai sti pe unde sa il cautzi
Deci cel mai potrivit animal de casa este din plus ![]()
Daca vrei sa iti iei un animal de casa un caine sau o pisica ar fi cea mai buna alegere pentru ca sunt foarte iubitoare dar sa fie ft ingrijite, sa nu lase par![]()
xoxo
by zui
Pai cel mai potrivit ar fi un peste
. dar in primul rand depinde de fiecare. ce iti place tie in primul rand.nu ce le place lor.
Un papagal. un caine. o pisica.
Eu as alege o pisica sau un caine dar deocamdata locuiesc cu ai mei si lor nu le prea surade ideea
.
Sa ne zici si noua ce ai ales.
Eu cred ca cel imi potrivit animal de casa este un catel pentru ca macar mai ai o ocupatie sa il plimbi etc.Eu iubesc cateii:X:X:X sunt cele mai frumoase animale.
Off
. si eu stau la bloc si vreau un catzeeelllll
. neaparat
:X.
). da nu ma las pana nu am unu`
. eu o sa am grija de el\:d/. il duc si afara
.
sau ai putea 2 papagali
. caci daca e doar unul. e riscant caci poate sa moara mai repede deoarece e singur. si stiu asta caci asa a patit o prietena
.
sau ai putea 2 hamsteri
. tot asa 2 sa fie cu pereche![]()
sau o pisicuta
.
sau un acvariu cu pesti
.
altceva nu prea cred ca se mai poate![]()
te pup:*
Pesti de acvariu; pisica; caine care sa nu creasca mare; hamster. Gasesti ceva intr-un pet-shop
Un pui de pisica sau de caine
. un papagal.:X animalute mici
orienteaza`te si pe ce iti place.
@tiger... si daca isi doreste un cal poate sa si-l ia la apartament?
nu poti sa ai tot timpul ce vrei
O pisicuta, e dragalasa, jucausa, nu trebuie plimbata, nu necesita ingrijiri speciale...
O pisica ar fi cel mai potrivit animal. Dar daca nu iti plac prea mult pisicile, un caine de talie mica. Asa, poti sa faci si miscare.
Rasa Beagle e foarte draguta, daca vrei un caine. Sunt jucausi si prietenosi.Gasesti tot felul de informatii pe internet.
Pai eu cred ca un papagal.sie u am doi perusi si nu fac mai deloc dezordine cum fac de edx pisicile...
Sunt 2 animale care nu sunt greu de intretinut si care se potrivesc de minune pentu cei care stau la apartament ![]()
Ori un papagal, ori un acvariu cu pesti
Dar dupa parerea mea consider ca un papagal ar fi perfect![]()
Se invata foarte repede cu lumea, mananca putin, nu face mizerie...deci intr-un cuvant e perfect![]()
Acum este alegerea ta ![]()
In conditiile in care esti o persoana comoda si nu ai chef sa iesi la 3 dimineata cu catelul afara.sau ti e prea lene sa periezi blana unei pisici si sa i schimbi nisipiul din litiera zilnic. nu ti place zgomotul.sau nu ti place sa te trezeasca dimineata pisica pentru ca vrea la litiera.sau de mancare. cel mai indicat e un peste.nu latra.nici nu miauna.doar mananca.si nu necesita decat schimbarea apei din acvariu. desigur nu are blana pe care sa l mangai.si nici in lesa nu poate fi purtat.
sau daca vrei ceva mai exotic poti incerca o broscuta testoasa de apa .sau de uscat.
alegerea iti apartine
Buna
dupa parerea mea cred ca perusii
, hamsterii sau pestii
![]()
eu am avut pana acum 5 papagali dar au murit ![]()
acum am un canar. se numeste ricky si are 4 anisori
![]()
te pup
bye!![]()
Un ursulet de plus...nu-i trebuie mancare, nu trebuie sal scoti afara, nu face mizerie...
O pisica sau un perus. Cainii miros si trebuiesc plimbati. Nu intelegeti gresit... nu trebuiesc plimbati pentru ca miros...![]()
Pisica nu are nevoie de plimbare, si nici nu miroase. Numai daca ii dai peste... dar ii trece si daca nu o speli pe dinti
. Problema la pisica este parul, deci... daca nu vrei sa aduni asa ceva de pe covor toata vara, mai bine iti iei un perus.
Poate o veveritza canadiana
eu am una ii atat de scumpa...nu stau la apartament dar...
sau papagal... pisica dinaia fara par... unii zic k ii ingrozitoare da nu i asa...is sensibile, faine... poate un catel din ala mik...
Eu iti recomand o broasca testoasa :X. Nici nu trebuie sa o ingrijesti prea mult.
Cel mai potrivit animal de casa in apartament sa il tii este Pisica, soarece alb...etc
Locul unu, papagalii nu miros! Am eu o nimfa, asa dragalasa e baietel si e cuminte, numai k eu il las toata ziua afara si face peste gainat... Te-as sfatuii sa-ti iei unul!
PODOVEIANDREEA întreabă:
Naty202012 întreabă: