| ABY4 a întrebat:

Care este cel mai bun, potrivit, superb animal.

14 răspunsuri:
| Doloresidk a răspuns:

Pentru mine sunt papagalii big grin

| αℓє a răspuns:

Pentru mine.
Cainele
-Este cel mai bun prieten.

| andragrigoras2000 a răspuns:

De casa, iepurasul sau catelul.de apa delfinul.dar eu zic ca catelul sau delfinul deoarece iti dau spirit de viata! fundita?

| xl0llip0px a răspuns:

Cel care nu e al tau. Poate ti se pare ciudat dar am avut un catelus pe care l-am iubit foarte mult, si dupa 2 ani a decedat.Nici veterinarul nu a inteles care e problema.Am sufert mult dup'aia si de atunci mi-e frica sa am un animalut al meu.Nu te infulentez sa nu iti cumperi un animal, doar iti spun sa stii pentru viitor ca pe linga zilele frumoase petrecute cu el, toate astea se vor sfirsi.

Marog.Un animal superb in cazul dat este un pestisor big grin un catelus e perfect...un labrador ar fi dragut ^.^catelusii sunt foarte prietenosi si daca se agata de tine nu te mai lasa niciodata. Daca suferi tu sufera si el si daca tu esti fericit/a si el e fericit.Stiu asta pentru ca am avut si eu unul si eram foarte buni prieteni ^.^

| IonutzAlexandru91 a răspuns:

Omul

| βoborozzza a răspuns:

Cainele bichonwinking

| paul21 a răspuns:

La toate capitolele, cainele intrece orice alt animal de companie. De aceea i se spune si "cel mai bun prieten al omului".

| mihaella00elena a răspuns:

Cainii.eu ii adorlove struck.mai ales pe cei din rasa shar-pei, sunt adorabilihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puiul de chitobag, tarlifesul, sau piripipocarcanita.

| Alexa_9443 a răspuns:

Cainele este cel mai frum animal pentru mine :X!

Rasa de caine cea mai frum pentru mine : Bichon :X!

| florina_8116 a răspuns:

Pai, papagalul ar fi o alegere buna. toata ziua ciripeste, parca vrea sa iti spuna ceva. nu face foarte mult mizerie.
o alta varianta buna ar fi un catelus, un pui. se imprietenesc foarte repede cu tine si incep sa fie si ei suparati cand esti tu. daca stai in apartament, poti incerca un labrador sau un canis.ei nu fac foarte multa mizerie, dar, ca orice animal... daca stai la curte, iti sugerez sa-ti iei un ciobanesc german. sa nu crezi ca este o rasa periculoasa dupa cum spun unii, ba sunt chiar foarte prietenosi, mai ales daca iti iei un pui.

| ABY4 explică:

Deci eu am 2 caini si as mai vrea ceva nou si am gasit I
EPURE.

| alexandratudor15 a răspuns:

Eu ador animalele.toate! fiecare este special in felul lui...eu am si papagali si 1 motan si [mai nou ] un Bichon Maltese.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare