Nu poti sa spui ca un caine este mia bun ca celalalt. depinde de ce-ti palce tie.
Nu stiu fiecare cu ce personalitate are.Eu mi-as lua unul de talie medie dar daca stai la curte ia-ti unul de talie mare
Ciobanesc German deoarece este bun si la paza si de companie si inteligent, este foarte jucaus, am avut un Ciobanesc German e cel mai tare caine, de ce crezi ca este folosit de politie si Jandarmerie? Acum vreau sa imi iau Rottweiler ![]()
Depinde de ce-ti place tie. cum ar fi ca eu nu ma pot hotari ce rasa imi place.imi plac mult bichonii, labradorii, golden retrieverii, si mai multi.la bunaciune
...toti sunt buni.depinde de care iei.bichonii sunt buni pentru companie, pitbulli sunt buni pentru a pazi si mai multe chestii, pentru a lupta, lupii sunt buni pentru pazit, pentru companie(uneori), pentru lupta(alteori). funda?/![]()
![]()
![]()
Pitbul, Buldog, Doberman, DogGerman.Sunt chiar puternice asceste rase de caini. fundita?
Depinde la ce te referi prin "mai bun" daca te referi la "mai frumos" mie imi place Bisonii
sau cum so scrie