e greu sa pui un diagnostic unui animalut...si mai greu este sa ii dai un tratament adecvat! pai ...in cazul tau, depinde de ce greutate are pisoiasul!
ai putea sa-i faci o baita cu apa ...calduta,(nu fierbinte) si daca vezi ca nu ii scade febra
incearca panadol pentru copii si ii dai jumatate din doza necesara unui copil de 3 luni!
(ai cantitatile pe prospect!)
sau nurofen...la fel, aceeasi cantitate!
asta e un tratament asa...ca sa ii scada un pic febra... dar maine la veterinar...macar sa il vada!
sau ai putea sa treci maine pe la o farmacie veterinara...si sa intrebi farmacistul...(asta iti recomand, pentru ca consultatiile la veterinar...sunt scumpe!)
Pune-l repede intr-un cosulet incalzit cu multe paturici calde, ocupate de el, mangaie-l, piaptana-l, si maine dimineata cu el la veterinar
Scumpa mie imi este sa nu ii dai vreo prostie si sa fie prea puternika!
Exista pastile pentru oameni si pastile pentru animale!
Mergi cu el la veterinar!
Succes .
PARACETAMOLUL, sub ORICE denumire comercala (panadol nurofen, etc) este extrem de TOXIC pentru CAINI SI PISICI. Este EXCLUSA ADMINISTRATEA lui in ORICE cantitate.
Foarte important, PARACETAMOLUL, sub ORICE denumire comercala (panadol nurofen, etc) este extrem de TOXIC pentru CAINI SI PISICI. Este EXCLUSA ADMINISTRATEA lui in ORICE cantitate.
Cum Doamne iarta`ma iti dai seama cand are pisica febra?
Acuma, serios, ca n`am auzit in viata mea..
Da`i si tu Nurofen d`ala pentru raceala si gripa!
Exista febra la pisici, daca nu bea, nu mananca, are nasul uscat si fierbinte si respira f repede are febra