| Lavy a întrebat:

Ce rasa de caine e ceea mai convenabila? fundita

Răspuns Câştigător
| ღNameღ a răspuns:

Beagle,nu lasa par,e rasa mica,are par scurt, e cuminte cand e mare si cand e pui iti scate creeri, is best

8 răspunsuri:
| onutzika a răspuns:

Eu cred ca pichinezii...mi se par sh cei mai frumosi.dai funda

| g23 a răspuns:

Rottweiler cred sau pytbul

| Holocause a răspuns:

Labrador auriu am eu,e unul dintre cei mai inteligenti caini si sunt foarte iubitori, ei au salvat viata multor oameni, funda?

| SabinaRsT a răspuns:

Maidanez,economisesti multi bani laughing)

| SnakYaOne a răspuns:

Pentru casa:bison maltez, husky siberian
Pentru Curte\Tara\Paza:rottweiler, lup

| Larisa211 a răspuns:

Raspunsul meu este ca cea mai convenabila rasa este Border Collie.
Nu e un caine urias, nu lasa mult par, nu mananca prea mult, are o blana ce nu se murdareste aproape niciodata si e extrem de agil, ascultator si rezistent, dar si un minunat companion. Poate fi caine de companie, ciobanesc, sau chiar paznic si participant la concuri de frumusete si agilitate, ca sa nu mai spun ca e a treia rasa ca nivel de inteligenta pe glob.

Ce spui, e destul de convenabil? Nici nu costa prea mult(150-500 lei).
FUNDA?

| DeathIncarnate a răspuns:

Irina ce raspuns mortalrolling on the floor)))))))))

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Buna, depinde de atitudinea, comportamentu, firea ta.Eu am o catea american pitbull terrier, dar trebuie sa stii cum sa iti domini animalul. Daca esti o fire linistita,camlma un labrador sau un saint-bernard ar fi potriviti deoarece sunt foarte atasati de stapani. Acum, na,nu stiu unde locuiesti, cat spatiu ai pentru el, ce ii poti oferi...un caine de rasa mare nu merita tinut la bloc.ii trebuie spatiu sa se desfasoare, sa alerge. daca nu dispui de spatiu alege o rasa mica...shitzu,yorkshire terrier, imperial peckinez. sper ca te-am ajutat.happy

Întrebări similare