| LucaBike76 a întrebat:

Ce sa îmi iau că prima drona? DJI neo sau DJI mini 4k?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Https://youtu.be/t3X9RQHSmyI?si=Ai43q-rsz8ykY-bq
https://store.dji.com/ro/content/dji-mini-4k-vs-dji-neo?set_region=RO

Mini 4k are avantajul că stă mai mult în aer, are gimbal pe 3 axe, rezistă la vânt mai bine.

Neo are protecție la elice, merge fără controler, știe să urmărească subiectul.

GPS au ambele.

(@Maskatu confundă Neo cu Tello, o dronă de generație mai veche).

Tu alegi în funcție de ce anume vrei să faci cu ea.

PS Neo fără controler nu poate zbura departe de tine!

| LucaBike76 explică (pentru mihai69):

Știu că fără controler nu zboară departe, dar îți mulțumesc pentru ajutor și pentru video!

| Maskatu a răspuns:

Depinde ce vrei să faci cu drona. Dacă vrei doar să te joci și să înveți să pilotezi, atunci DJI Tello Neo e ok — e mică, ușoară, bună pentru interior sau zboruri scurte afară și e mai ieftină. Dar să știi că n-are GPS și camera nu e cine știe ce, deci nu te aștepta la filmări spectaculoase.

Dacă vrei ceva mai serios, pentru filmări clare și stabile, atunci mergi pe DJI Mini 4K. Are GPS, filmează 4K, ține bateria mai mult și e mult mai stabilă în zbor. E un pic mai scumpă, dar diferența se simte.

Eu aș merge pe Mini 4K dacă vrei ceva cu care poți și învăța, dar și face filmări bune.

| LucaBike76 explică (pentru Maskatu):

Mulțumesc mult pentru raspuns, dar eu știu că și DJI neo are GPS, deoarece am citit pe F64 și droneshop și scria că are GPS și am văzut mai multe video-uri in care avea GPS.As merge pe varianta cu DJI neo că prima drona, deoarece sa încep să știu să o controlez și ca preț că nu aș vrea să dau mai mulți bani pe o drona buna sa o stric.Iti mulțumesc din nou pentru raspuns!