Doamne ferste este vina tha asumati raspunderea omul acela sau copilul sufera tu gandesti ce faci? Cum adic,, Ce scuza sa zic la diriga pentru ca i-am dat cuiva degetele peste cap? big grin,, Nu ai pic de rusine! Lsa draq scuzele ce naibii! Asumatii raspunderea mai bine asa!
Ohhhooooo... vb cu o experta
la ce experiente am trait...
1) Pai stiti doamne diriginta a fost un accident : m-am impiedicat pe hol, apoi am venit ametita si odata ma impiedic ( din nou ) de piciorul bancii. CE sa fac CE sa fac m-am prins de mana lui X si... s-a intamplat... ce s-a intamplat ![]()
2) A fost o greseala nu voiam sa-i dau degetele peste cap, e un simplu accident nu vi s-a intamplat niciodata.
3) Daca nu i le-ai rupt sau nu a ajuns la Urgente
varianta asta e cea mai buna : El m-a provocat, a zis [ zici u ceva ] de mine si am vrut sa-i arat ca cat oi fii eu de matura nu pot sa-l ignor si sa inceteze odta cu chestiile astea. Eu nu accept sa ma injure un coleg ca i s-a trezit neuronul din cap dupa hibernare ![]()
fundita te rog frumos?![]()
Ce naiba ma cum adica ce scuza si adevarul tie nu iti e rusine asumati razpunderea tu esti de vina ca i-ai dat degetele peste kp
Dmnaa...pay m-am impiedikat si m-am apukat de mana lui/ei si din greseala i le-am dat peste kp