| AndreiSmecheru a întrebat:

Cine are co wekinz nefolosit? parintii mei nu au bani si va rog mult! va dau fundita.

9 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Denys nesimtitule tu nu sti cum e probabil ca esti crescut in puf.Nu toti suntem asa.Nici parintii mei nu au bani sa imi ia unul.Adica mai bine cumpara de mancare decat sa imi cumpere o jucarie.
Andrei sa stii ca sunt si pe gratis, adica poti sa iti iei un pisic sau un catel si poti sa te joci pe el.Nu te lasa sa mergi la toate magazinele da ma rog.
Iti dau eu un cont cu multe pe el dar sa stii ca mai intru si eu din cand in cand:*
Privat

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Uite ca nu au... ce ai gasit de ras in asta, denys?

| nsudfnaoudnaso a răspuns:

Ce sarac esti laughing laughing laughing laughing e 60 lei si parinti tai nau bani esti pe strada a?

Si eu am cont gratis si nu merge tot ce e cu cont. Da nu traies asa cum ati zis voi nu e scump de asta am zis asa cum sa nu ai bani frate de o jucarie asta eu cred ca e minciuna scuze da asa cred cu sa n-ai 60 le bunica are 670 lei pensia cum sa naibe frate bft(bafta)

Marinu stiui sa stii ca nu se zice pisic, catel da, se spune pisica ca nu e pui.

Raspuns anonim cum sa cred frate ca n-are 60 lei ala adevarat e cateva milioane si are bani sa-si ia un catel adevarat sa fim seriosi lasati-ma frate cu minciunile sau vrei iari sa-i zic cateva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ' auzi tu Denys vad ca te dai mare. Da' ce crezi ca ii de ras daca un om n-are bani? E pai sa stii ca poate n-are omu' bani da' mai bine asa decat sa fie un om asa de nesimtit ca tine tongue Sa stii ca la mine in statie vine tramvaiu' peste 10 minute du-te arunca-te in fata lui poate iti mai vine mintea la cap tonguetonguetongue Si Andrei, din pacate nu m-am putut abtine sa nu-i zic vreo doua lu' Denis. Scuze dar momentan am un cont pe care il folosesc si nu il pot da. dar sa stii ca nu e chiar cel mai super, cel mai frumos is cel mai marfa site! Mai bine ia-ti un animalut adevarat e mai ieftin si e mai frumos. Spune-le parintilor ca vei avea mare grija de el si te vor lasa.

Aha, si inca ceva pentru Denis :

Tu ai arata bine in ceva lung, curgator. poate Amazon, Nil, Dunare

| BAIATUL110 a răspuns:

Ce neimtit esti denys2010!
unii nu au bani nici macar de o paine! doamne, nu ti-as dori sa fii tu in locul lui straight face
desi poate si el minte:-J

scuze nu am dar nu m`am putut abtine sa nu ii spun ca nu are pic de bun simt!

| hhhdd a răspuns:

@denys2010 Unii pensionari au pensia 60 de lei sau nici atat si doar ei stiu din ce traiesc. Ce nesimtit esti.straight face