| Karinakari99 a întrebat:

Concurs! Scrieti o intamplare amuzanta care vi s-a intamplat voua. O intamplare de care sa rad cu pofta.Castigatorul primeste o fundita.

Răspuns Câştigător
| Florinaa14 a răspuns:

Mda.eu eram mai mica de vreo 3-4 ani era iarna eu stteam langa soba si ma jucam cu o furnicutzza am zis:
-tatii tatii uite o furnica
si el a venit si a pus degetu pe ea si a omorato, incepusem sa plang, da nu mai taceam...plecase afara prin zapada sa caute o furnica ca sa tac.s-a dus in sopru(unde tinem lemnele) si a cautat, cand o ajuns in casa mi-o aratato si o zis:
-Uite tati, furnica no murit...

2. eram mica aveam 3 ani...si tati ma intreba cati ani am si eu ziceam cinci ani.el zicea:tati, capra cu trei iezi mda eu ziceam:aaaa
si ma intreba iar:tati cati ani ai si eu cinci...
bine nu-s proasta acu(e logic pentru un copil de 3 ani) sper ca te-am distrat(funda)?

5 răspunsuri:
| Karinakari99 explică:

Vreau cat mai multe intamplari amuzante din care pot sa aleg.

| Karinakari99 explică:

Diseara dau funda.

| pinkystyleツ a răspuns:

Atunci cand trebuia sa ma intancu prietena mea si am vazut o fata de la spate crezand ca e ea si am sarit sa o iau in brate si sa o pup si pana nu a tipat aia ca ce fac, ce fac nu mi.am dat seama ca nu e ealaughing.

| croissant a răspuns:

Pai intr-o zi m-am dus la vara mea (la tara) sa stau cateva zile cu ea(ca nu ne mai vazusem de ceva vreme)...si acolo m-am intalnit cu un baiat (imi placea de el). varul lui varmea a aflat ca imi place de acel baiat si a inceput sa strige tare pe afara ca eu vreau sa ma combin cu el(ala caremi placea) a auzit toata lumea si va dati seama ce prost m-am simtit, in momentul ala m-am bagat in casa si am intrat pe mess, i-am lasat un mesaj la baiatul kremi placea zicandu-i ca varul lui varmea a inventat tot.
Seara cand intra varmea pe mess avea un mesaj(de la baiatul kremi placea) zacandui ca ii place de mine si ca daca are el sanse la mine, la care varmea i-a zis ca are. a doua zi am iesit pe afara. Baiatul ma vz pe mine si pe varmea si a zis "tu vino putin aici" si m-am dus eu laughinglaughing si se referea sa vina varmea la el nu eu si mi-a zis "nu tu, varta dar poti sa vii si tu" si eu nu m-am dus m-am dus sa salut niste prieteni rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| diva121 a răspuns:

Pai,eu am in perus.o cheama coco.da fiecare data cand ii dau drumul sa zboare, mi se suie ni cap, pe spate si chiar si pe fund laughing.sau cand ea a intrat in baie si am deschis robinetul ca sa ma spal pe maini a intrat in chiuveta si s-a spalat.happy