Da-i altceva sa roada in afara de picioarele voastre! Cred ca ii cresc dintii, il mananca gingiile si de aceea simte nevoia sa roada orice : papuci, presuri, picioare de masa, picioare de oameni : tot ce se afla la nivelul lui actual de perceptie, adica la nivelul solului. Cumpara-i un os mai mare (sau un os de jucarie, exista asa ceva). Asta il va tine ocupat si nu se vai preocupa de alte obiectei, inclusiv picioare!
Pur si simplu trebuie sa inveti sa ii controlezi miscarile...adica sa nu-l mai lasi sa te ia de picioare.Si eu am un catelus si ma scoala noaptea sa-i dau de mancare.Mereu ma sculam obosita pana cand intr-o noapte, i-am ascuns mancarea.Si asa l-am dezvatat. Fa si tu la fel.Cand vezi ca te ia de picioare ridica tonul la el.Cateii simt cand te superi pe ei si o sa te lase in pace. O sa vezi ca in cateva zile o sa se dezvete. Cel putin asta stiu eu...
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
@ noktambul.pai am incercat si degeaba. e posibil sa-i creasca dintii. dar musca rau.adica nu te apuca asa putin.am si pe maini numai muscaturi si zgarieturi
Il iei si ii faci ceva ce nu ii place sa stii ca merge am trait aceasta experienta