| maxbrechler a întrebat:

Cum pot sa invat papgalul nimfa sa nu-i fie frica de mine?

5 răspunsuri:
| 3ntzz a răspuns:

Buna!
Pai asta depinde si de varsta nimfei si de felul in care a fost tratat inaine sa il iei/cumperi tu.
Daca nu a fost socializat dinainte va fi putin mai greu sa il obisunesti dar cu multa rabdare vei avea parte de rezultate excelente.
In primul rand trebuie sa vorbesti mult cu el, da cand zic mult ma refer mult mult.
Sti ca sunt oameni dinaia care cand deschid gura... zici ca-s pusi pe turbo.
Asa trebuie sa vorbesti si tu nimfa ta.
Si sa-i ingrijesti cusca ca sa vada ca iti pasa de ea/el... ce o fi.
Si vei vedea ca cu rabdarea treci si marea.Cum a zis @Elena, timpul le rezolva.
Trebuie sa iti petreci foarte mult cu ea ca sa fie socializata foarte bine sa nu se sperie in preajma oamenilor.
Ca sa fie socializata cu oamenii nu trebuie neaparat tu sa vorbesti cu ea ( desi ar fi mai bine ) dar asta doar pentru socializare, ca sa iti fie un bun prieten trebuie sa stai in preajma ei tot timpul.
Sa vorbesti cu ea si sa incerci incet incet sa iti apropi mana de cusca sa vezi cum reactioneaza, azi un pic maine un pic mai mult si sa se obisunaisca cu prezenta ta.Sa inceri sa ii dai mancare din palma ta ( asta poate fi dureros )
Dupa aceea iti va sta pe deget iti va manca din palma dar sa ai grija cand il ti pe deget sau pe mana sau pe umar fiindca are niste gheare...de zici ca te opereaza fara anestezie.
Sper ca te-am ajutat, sa ai mare grija de pasarica sau pasarel ce o fi, a si sa imi spui ce nume i-ai datwinking
Bafta!

| Pastiluţă a răspuns:

Heii! Şi eu am nimfă şi să ştii că timpul le rezolvă pe toate! Eu îl am de aproximativ 2 luni şi acum pot doar să-l pup.Adică nu mă lasă să pun mâna pe el.Totu' e să-ţi dedici timpul lui.Şi să vorbeşti cu el / ea ca, cu un om.Dar cum spuneam. Timpul le rezolvă :*
Succes. PS : Dacă e mascul are capacitatea de a vorbiibatting eyelashes ( adică de a te imita pe tine că papagalii nu fac altceva decât să te imite ).
Multă baftă!
Pa, pa

| Shoco a răspuns:

Nu-i da de mancare o saptamana sa vezi cum te place happy

| maxbrechler explică:

Il am de 4 luni,nici macar sa-l mangai nu pot, daca bag degetu in colivie ma musca cat poate, am si un frate care mai da in cusca lui.

| Ssteffy97 a răspuns:

[Sorry,I don't knowstraight face.]Nu am avut, nu am si nici nu cred ca voi avea vreodata un papagal, deci ''automat'' nu stiu cum trebuie sa ma comport cu ei... Incearca si tu niste site-uri si poate vei gasi ceva.Imi pare rau ca nu te-am putut ajutasad.