Ia un caine chel dar cumparai o haina sa nu inghete ca numa ala nu lasa par dar sa fie dresat dinainte si fa ceva sa arati cat esti de responsabila
Caine care nu lasa par e ala care e chel...cat despre partea cu convinsul, depinde cat de flexibili sunt ei, daca nu vor n-ai ce le face.
Salut Cristina!
In primul rand, orice caine lasa par, unul mai mult ca altul:).
Poti sa.ti rogi frumos de tot parintii sa te lase sa.ti cumperi un catelus si le vei promite ca vei face curat in camera ta mereu sau prin casa, vei duce cainele mereu la plimbare si vei lua numai nte de 10 si eventual 9(la materiile mai grele) la scoala.O alta idee ar fi sa le arati ca esti responsabila.Daca ai frati sau surori mai mici joacate cu ei dale de mancare si la plimbare in fata parintilor. Daca nu ai poti face asta cu verisori mai mici sau cu copii vecinilor:).O a treia idee ar fi:Te duci la un prieten/vecin/amic, nu conteaza si daca au caine le ceri frumos sa ti.l dea sa te duci cu el sa.l plimbi dar sa faci cumva sa te vada si parintii sau daca nu, macar spune-le ca vrei sa faci asta. Daca nu merg astea trei, nu stiu ce ar mai putea merge.Asa am facut si eu cu parintii mei.Le.am zis ca vreau o pisica si la inceput nu au fost de acord.dar le.am aratat ca sunt responsabila.L.am scos pe varamiu mai mic la o prajitura in oras, totu pe cheltuiala mea binenteles, l-am dus prin parc, i.am facut toate poftele.Pe urma i.am intrebat iar si au zis ca poate, se mai gandesc.Ei apoi le.am promis ca voi lua numai 9 si 10 la scoala ca voi plimba pisica si toale alea.Si i.am convins.Si mi.au cumparato.Eu am o pisica cam asa: http://poze.haioase.org/_poze/poze-haioase-poze-haioase-pisici-grase.jpg.
Te pup dulce:*:*:*
fundita te rog ca am doar doua.
Multa bafta!
Pai dalmatian sau chiuaua, le-ai putea spune ca vei avea tu insuti grija de el si il vei tine in camera in camera ta in tr-un patut mic menajat pentru catei, trebuie sa-il obisnuiesti sa-si faca nevoiile intr-o cutie.Repetale ca vei fi responsabila si vei vedea ca iti vor indeplini dorinta.
Crede-ma nu asta este singurul motiv pentru care nu te lasa! In primul rand toti parintii cred ca daca ii vor cumpara un animalut copilului acesta nu va mai invata si nici nu va avea grija de el la un moment dat, iar plimbatul, hranitul si periatul vor deveni sarcinile lor. motivul 2: un nou membru in familie implica mai multe costuri: hrana speciala deloc ieftina, vizitele la veterinar din ce in ce mai scumpe si obiectele de ingrijire ale animalului. Trebuie sa demonstrezi ca esti destul de matura si responsabila pentru a avea grija de o fiinta vie. Poti discuta cu parintii tai despre acest lucru si poate ajungeti la o intelegere ca in vara sa-ti ia un catelus ( atunci se termina scoala si ai mai mult timp) si sa vada daca te descurci. Cat despre rasa exista un caine chinezesc care are doar putin par pe cap si la coada in rest e chel. Dar sunt sigur ca pretul nu este deloc unul mic. Eu m-am gandit sa optez pentru un jack russel terrier deoarece nu lasa par, naparleste foarte putin, este agil, inteligent, prietenos. Sper ca te-am ajutat si vreau sa te gandesti bine deoarece te angajezi pentru o perioada foarte lunga de timp sa ai grija de un suflet. Funda?
Draga mea,un catelus,mumos,si adorabil ar fi Bichonu-l,nu lasa par mult,si-s dragalasi,cei fara blana,is cam,, scarbosi'', dupa mine.Eu as zice sa iti iei un porcusor de guineea sau un hamster.Sunt mici,intelgienti,ascultatori, loiali, si mancarea lor nu e scumpa.
Cat despre parintii.eu as face asa
Pasul 1. M-as duce la ei si le-as zice
,,-Mama,tata,m-am gandit,daca vreti sa imi luati un porcusor de guineea, si nu e scump, si am auzit ca e asa de jucaus.Si nu necesita multa ingrijire.
Pasul 2.In caz ca ai verisorii/fratii/surorii mai mici as face asa
1.M-as duce cu verisorii/fratii/surorii la o inghetata sua o prajitura pe banii tai.Si i-as ingrijii.verisorii/fratii/surorii
2.Le-as face toate poftele posibile verisorii/fratii/surorii tai.
Pasul 3.As face curatenie in casa, si nu as lasa pic de treaba pentru PARINTII.
Pasul 4.As face de mancare, as face curatenie, as face poftele parintilor
Pasul 5. (merge DE PASTE)Le as face un cadou special ce le place lor legat de paste.
Pasul 6.(merge DE CRACIUN)Le-as pune sub pom, ceva extrem de frumos, extrem de special.
Pasul 7 (Merge doar mamei).De 8 martie,m-as duce sa ii cumpar o pereche de blugi/pantofii specialii,ce-i plac ei.
Cam atata, spor, si sper sa-mi asculti rugamintele.![]()
Pai un caine crow-crow adica se pronunta ciau ciau este ca un leu dar nu lasa par:d
Stiu eu ce caine nu lasa prea mult par si este si dragut. un bichon este foarte dragut si este un animal perfect chiar si pentru cei alergici la caini... uite cum poti sai convingi pe parintii tai: ai grija de un caine al vecinilor ( aratandu-le ca esti responsabila ) si fai sa se ataseze intr-un fel sau altul de parintii tai ( asta daca sunt sensibili ) ...bafta