Întrebare recomandată | luiza2000 a întrebat:

Cum sa imi determin parintii sa-mi ia un animal?

13 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Cere-le asta.

| alex500 a răspuns:

Ii rogi frumos si le spui ca o sa inveti bine la scoala!laughing

| best1people a răspuns:

Ii toci si gaseste mai intai si creeaza conditiile de intretinere...

| drhotzu a răspuns:

Pai nu le ajunge unul? laughing))))

| WeAreSmart a răspuns:

Depinde ce fel de animal, pestii sunt o idee buna si cred ca le va placea si lor. Nu fac murdarie, nu fac galagie, linistesc nervii de zi cu zi, infrumuseteaza casa, nu necesita sa stai toata ziua cu ei si sa-i ingrijesti, trebuie doar sa-i hranesti o data sau de doua ori pe zi si sa le schimbi apa o data la 2 saptamini. SUCCES!

| Bizzle a răspuns:

Sallut.
Ca sai convingi sati ia un caine de exemplu cand vine cineva pe la voi care este prieten de familie si ii plac animalele adu in discutie acest subiect. Probabil va fi de acord si iti va indruma familia sati ia si tie.
Bafta!

| mola a răspuns:

Sa iei note bune la invataturabatting eyelashes

| mola a răspuns:

Sa iei note bune la invatatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Niciun animal nu poate fi intretinut usor, fiecare animal are nevoie de o ingrijire adecvata.
Probabil parintii tai cred ca nu esti destul de rasponsabil/a pentru un animalut de companie.
Incearca sa le arati parintilor ca te-ai maturizat si esti suficient de responsabila sa ai grija. I-a note bune, ajuta-i in casa.
Te pup!

| vitaminastefan a răspuns:

Spunele ca iti doresti un animal deoarece este un prieten ideal, te tine departe de vicii precum fumatul, bautura etc. Fi mai serioasa cu ei, ajuta-i la treburi in casa, concentreaza-te pe scoala, si vei reusi happy. Succes!

| Minecraft93 a răspuns:

Le mai spui din 1 saptamana 2 ca vrei un animal dar sa nu ii bati prea mult la cap
(cred ca o sa fie de acord doar cu niste papagali sau un hamster pentru ca sunt mici nu ocupa mult spatiu si nu fac multa mizerie

| viotedy a răspuns:

Nu-i poti determina, ci doar sa-i rogi.

| ocudragos a răspuns:

Roagai mult timp, caci mie miau luat unul si asa am facut si cu telefonul.