PinkTerror are dreptate. Nu poti cumpara un husky cu 200 de lei. El este cel putin 200 de euro. Daca vrei de rasa pura trebuie sa scoti din buzunar cam 15 milioane. Mai bine adopta unul, faci bine pentru un sufletel.
Cel mai ieftin husky (pui) am gasit pe un site la 350 lei.
site-ul este : www.okazii.ro si trebuie sa-ti faci cont
FUNDITA? :)
200 de lei pentru un husky
)
esti simpatic iti jur...( sau simpatica) oricum un husky incepe de la 200 de euro poate...
KeoAndrewDo eu am tras concluzia... nu traiesti pe planeta asta. eu zic sa stai un pic pe net si sa cauti. unde ai vazut tu akita cu mai putin de 100 de euro? si cu pedigree... doamne! pe mine m-a costat aproape 1000 de euro un pui de akita cu super pedigree. eu zic sa citesti mai bine ce spun altii despre site-urile alea de samsari de animale. da un search pe google si sa vezi niste preturi prin Anglia de pana la 5000 lire un pui. nu inteleg cum puteti posta ceva fara sa cautati si sa va interesati mai bine. habar nu ai despre ce vorbesti. daca vrei lamuriri cauta-ma, sa-ti arat un pedigree cu parinti, bunici, strabunici, strastrabunici multipli campioni, (si nu campioni doar in Romania). cand mai gasesti cu 250 de lei, anunta-ma si pe mine sa iau si eu cativa ca sa-i dau sa se joace la al meu
Doamne akita inu e 15 milioane deci sa fim constienti eu gasisem mai demult rasa pura la 100 de euro sau chiar mai putin unu il dadea cu 200-250 lei din parinti campioni deci
voi trageti concluziile
Geanina67 întreabă: