Inca un catel nu ar strica:]
Deci clar catelul. Orcum o zi poate trece repede, dar prietenia unei fiinte este eterna
Niciuna pentru ca am aproape 7 ani in alta tara si cainele la bloc nu se potriveste.
Sincera, as alege cainele pentru doar o zi intr-o alta tara nici gand eu ador foarte mult caini macar cainele o sa iti ramana asa "excursia " aia in alta "tara" ar ramane doar o amintire.Succes acum fa cum crezi tu mai bine.
Un catel, evident! Catelul iti ramane prieten pe viata pe cand o zi in alta tara...se duce repede. Deci aleg un catelus!
Sincer,un caine deoarece va ramane a tau si vacanta e doar pe moment si nu prea ar fi la fel.nu poti sa le compari.
Interesanta intrebarea! Depinde de conditii dar, personal, as alege un caine(depinde si ce caine). Doar o zi in alta tara nu e mare lucru(parerea mea), daca era mai mult poate as fi gandit altfel. Daca ai si tu de ales intre acestea 2, depinde cam totul de tine! Succes!
Catelu pentru ca el e cel mai bun prieten, cel mai loial, te accepta cu toate defectele.
Un caine.si sa iti zic care e faza un caine il ai mai mult timp decat o zi in alta tara
As alege caine orice rasa! Iubesc cateii, in +, am mers si asa de pre a multe ori in alt Tara!,,$$@)SFATU bun is 2 sa ai un caine.