| IloveyouButYouLoveMe a întrebat:

Daca ai avea de ales intre un caine si o zi in o alta tara, ce ai alege?{sincer}

22 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Inca un catel nu ar strica:]
Deci clar catelul. Orcum o zi poate trece repede, dar prietenia unei fiinte este eternalove struck

Apache
| Apache a răspuns:

O zii in alta tara ...nu de alta dar am deja caine laughing

| miruna013 a răspuns:

Un caine...o excursie nu poate cumpara o fiinta...

| mgtow a răspuns:

Niciuna pentru ca am aproape 7 ani in alta tara si cainele la bloc nu se potriveste.

| Isabelamaria21 a răspuns:

Sincera, as alege cainele pentru doar o zi intr-o alta tara nici gand eu ador foarte mult caini macar cainele o sa iti ramana asa "excursia " aia in alta "tara" ar ramane doar o amintire.Succes acum fa cum crezi tu mai bine.

| xlmpq a răspuns:

Un caine

| davidwarner a răspuns:

Un catel, evident! Catelul iti ramane prieten pe viata pe cand o zi in alta tara...se duce repede. Deci aleg un catelus!

| Biby a răspuns:

Buna.
Eu am o catelusa lup.love struck Iubesc cateii!love strucklove strucklove struck Bineinteles ca un catel.

| dandelion a răspuns:

O zi în o altă țară!

| NoCharachter a răspuns:

Hm...mai bine un caine! cu conditia sa ramana al meu happy

| pisioi a răspuns:

Sa merg in alta tara.:X:X

| pwp a răspuns:

O zii in alta tara happy
am 2 caini deja!

| Cineva3 a răspuns:

O zi in alta tara ca am 2 caini laughing

| Cineva3 a răspuns:

O zi in alta tara ca am caini laughing imi plac cainii dar daca am nu mai am nevoie

| AndyAndrea a răspuns:

Sincer,un caine deoarece va ramane a tau si vacanta e doar pe moment si nu prea ar fi la fel.nu poti sa le compari.

| eDaaaa a răspuns:

Un caine
De mult imi doresc un caine...

| JT a răspuns:

Interesanta intrebarea! Depinde de conditii dar, personal, as alege un caine(depinde si ce caine). Doar o zi in alta tara nu e mare lucru(parerea mea), daca era mai mult poate as fi gandit altfel. Daca ai si tu de ales intre acestea 2, depinde cam totul de tine! Succes!

| andu_9113 a răspuns:

Catelu pentru ca el e cel mai bun prieten, cel mai loial, te accepta cu toate defectele.

| mihaela_6858 a răspuns:

Un caine.si sa iti zic care e faza un caine il ai mai mult timp decat o zi in alta tarawinking

| Beex a răspuns:

Depinde ce tarahappydaca mi-ar placea tara respectiva foarte mult, as alege tara

| Sweetalexys23 a răspuns:

Ambele, este prea greu de decis :p

| Abigail39 a răspuns:

As alege caine orice rasa! Iubesc cateii, in +, am mers si asa de pre a multe ori in alt Tara!,,$$@)SFATU bun is 2 sa ai un caine.