| Anonim_3044 a întrebat:

Dacă îmi dau câinele la pui cine păstrează puii eu sau stăpânul câţeluşei? Cum se procedează?

10 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Conform obiceiului pamantului, stapanul cainelui isi poate alege puiul pe care il vrea. Restul puilor raman la mama.

| ionut1980 a răspuns:

Pai cred ca-ti vei rezerva si tu un catel, dar nu ii vei lua pe toti.Stapana catelusei va avea dreptul la ei; ea are grija cel mai mult ca acestia sa vina pe lume in siguranta. Dar cel mai bine ar fi sa discuti direct cu ea si sa-i spui dorintele tale.

| kr.mdy a răspuns:

Unul tu si restul la catea.

| ghineanamaria a răspuns:

Pai depinde cat de mici sunt catelusii. Daca ei trebuie alaptati si tu nu ai aceasta posibilitate atunci trebuie sa ii dai dar daca tu vrei sa ii pastrezi si crezi ca esti in stare sa ai graji de ei atunci pastreaza-i.Depinde ce zice si stapanul catelusei.

| Pitic a răspuns:

Se numeste monta.
Catei raman la catea la mama lor.
Insa tu poti sa ii ceri bani pentru ca il lasi pe cainele tau sa faca pui cu cateaua aluia sau poti sa ii ceri cativa pui sau aman2.
Funda?

| ALEXme_4367 a răspuns:

De obicei puii raman cu mama pentru alaptat, dar va puteti intelege cu partajarea

| barbie19 a răspuns:

Din cate stiam eu, stapanul catelusei este cel care va pastra puii. Asa mi se pare normal. De asemenea, ar trebui sa-ti dea si tie un pui.totusi cainele tau a contribuitlaughing

| PralineFine11 a răspuns:

Crede-ma! Am trecut si eu prin asta! Atunci cand ei sunt mici ei raman la mama dar cand ajung la 2 sau 4 luni si nu mai depind de ea, tu ai dreptul la 1 catelus! MULT SUCCES!

| haiZI a răspuns:

Va intelegeti?
O poti face contracost, pentru drepul asupra unor/unui pui sau de dragul cainelui, sa se simta si el bine, sa nu moara virgin.

| Ynke a răspuns:

Daca ii un singur pui il pastraza stapanul catelusei, dar daca is mai multi ii impartiti.happy