Salut!
Da, atunci cand nasul nu e umed, e semn ca ceva nu e in regula.
Ar fi bine sa il duci la veterinar cat mai repede.
Pa-pa! Si sanatate cainelui.
Da, daca il are umed, e perfect, daca e uscat, are o problema si trebuie dus la veterinar.
Daca are nasul umed este bine!
Daca are nasul uscat cred ca este bolnav!
Ar trebuii sa il duci la vetelinar!
Fundita te rog?!
Mult succes
Câinii trebuie să aibă mereu nasul umed, dacă nu, e posibil să fie bolnavi, fugi la veterinar.
Daca nasukul lui este umed este perfect!:X. dar daca are nasul uscat nu este prea bine...asteapta sa vezi ce semne da, iar daca nasucul lui este uscat pentru. mai mult timp fugi cu el la veterinar!:X
funda plzz?
Un caine cu botul umed e sanatos. Probleme apar cand e botul uscat. Atunci se duce la veterinar!
Daca un patruped[caine/pisica] are nasul umed este sanatos.
Daca patrupedul are botul uscat acesta da dovada de lipsa de apa[ii este sete], sau este bolnav.
Incearca sa il duci la veterinar cat mai repede posibil.
Un caine trebuie sa aiba nasul umed si problema e atunci cand e uscat dar vara li se mai usuca nasul nu il au mereu umed.Nu cred ca trebuie dus la veterinar!
Ch0c0: dacă are nasul umed mereu, e bine. Dacă are nasul puţin uscat imediat ce se trezeşte, nu e problemă întrucât atât câinii, cât şi pisicile au năsucurile mai uscate atunci când abia se trezesc din somn.
Dacă nasul nu redevine umed în următoarele 10-15 minute şi persistă situaţia, mergi la veterinar.
Cand cainele are nasul umed inseamna ca e sanatos, daca e uscat inseamna ca are ceva si trebui dus la veterinar
Ai grija ca cainele tau sa aiba mereu nasul umed si rece! Daca nu du-l la veterinar poate avea febra daca are nasul cald si la uscat nu stiu dar are o problema. Prima fundita?
deiuta întreabă:
phantom1234 întreabă: