Nu este vorba ca suntem "vanatori" dar vrem fundite pentru ca...
stai, iti dau exemplul meu...eu de exemplu vreau sa ajung EXPERT TPU, si pentru asta trebuie sa am foarte multe fundite... ![]()
Sper sa mai primesc una de la tine
Nu toată lumea e vânător de fundiţe şi cred că exagerezi puţin când spui asta. În general vânători de fundiţe sunt copii, e un fel de concurs între ei eu am mai multe fundiţe deci sunt cel mai tare. Încearcă să-i ignori! Baftă!
Pai, mai toata lumea vrea sa fie populara, si sa faca asta trebuie sa adune cat mai multe fundite. (Colectionarii de Fundite)
Pentru ca funda = cel mai bun raspuns, deci, prin urmare, daca dai cat mai multe raspunsuri bune iei cat mai multe fundite
. Te pupa Jean!
Oamenii gandesc asa : " nu te ajuta nimeni pe gratis" ( are si alte forme dar asta e mai sugestiva). Personal cred ca site-ul asta e facut sa ajute oamenii care au nevoie, fara ca ei sa plateasca bani sau lucruri.
E normal sa fie asa, pentru ca tu nu te duci la serviciu sa muncesti si sa ajuti omenirea sa progreseze, te duci sa iei bani. Ideea e urmatoarea : chiar daca iti place meseria, tu pana la urma tot pentru bani o faci (altfel ai muri de foame). Asa e si pe TPU, funditzele sunt in loc de salariu. Chiar daca imi place sa ajut oamenii ( chiar imi place, uneori nu ma ajut pe mine dar pe ei da ), pana la urma totul se reduce la fundita. De multe ori nu am primit fundita chiar daca i-am raspuns la intrebare primul si cat se poate de corect ( era vorba de o problema la fizica
).
Argumentele mele sper ca sunt bune si ca te-au ajutat sa intelegi unele lucruri. :*
Pai pentru ca romanii in special nu fac nimic pe gratis
Si asa funditele astea sunt un fel de "multumire" iar atunci cand intra pe un alt profil si vad ca altii au atat de multe fundite vor si ei
Draga Alessandra, nu suntem chiar vanatori, dar uni vor sa se dea mari, eu vreau decat sa ajut oameni si sa primasc funda pe merit...as vrea una si de la tine... te pup si mai vorbim.
TheGreatSouthernTrendkiII întreabă: