Chiar imi pare rau pentru cainele tau.Stiu cum e...si eu iubesc animalele, si in legatura cu cei care zic ca esti nebuna- ei sunt nebuni, poti plange si dupa un creion, daca acel lucru are valoare sentimentala pentru. tine. Uneori un caine este mai important decat oamenii in viata noastra. Cat despre oameni, ce sa faci, oameni nebuni.
Cainii e musai sa fie invatati sa nu manance aiurea, de peste tot.
Probabil vei avea un alt caine, candva.Invata-l sa nu manance de pe jos, nici de la altii ci doar din castronul lui, altfel lumea...
Da, Mdia avea spume la gura si a si vomitat ceva verde, se vedea pe zapada.
Va multumesc pentru incurajare!
Plus ca il duceam adesea la medicul veterinar, avea toate vaccinurile, nu era nimic in neregula.
Saracutul de el/ea ...ador rasa aceea.Nici eu nu inteleg si mie mia otrevit cineva un catel de 14 ani, eu sincer pe oameni astia i-as inpusca adica dace catei sunt omorati daca moare un om ar putea fii si invers.
Ce oameni fara viata!
Sa stii cainele se ataseaza foarte repede de om pentru ca este bland, credincios cu stapanul sau si nu cred ca iar face niciodata vre`un rau.
Poate ca persoana aceea era geloasa pe voi. si s`a gandit ca daca el/ea nu poate sa se bucure de el nici altii nu trebuie. Nu ii inteleg.Asta chiar e o cruzime.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Imi pare rau. Dar esti sigura ca ti la otravit cineva? Cred ca se poate face autopsie la animale, dar probabil e cam scump. Inca o data imi pare rau stiu cum e sa te atasezi de un animal si apoi sa il pierzi brusc.