10 lei
--- cu atat se plateste un babysitter care nu-i acelasi lucru( sub aspectul responsabilitatii ) cu plimbatul unui catel!
Eleva clasa a11a responsabila si serioasa, plimb caini in weekend.sunt din cluj. 9. 9 lei/1h
@cata george fiind cine? sau ce? hihi
@alessia 10lei? pe ora? serios? unde naiba gasesti bonele astea? e filipineza e de entie rroma? 10 lei ca sa stau cu un copil nu prea cred, eu stiu ca e mult mai scump da in fine poate aici la oras lucrurile stau altfel.
@bd0893 Bravo! este de laudat faptul ca vrei sa castigi niste bani cinstiti prin munca dar aceast job este importat din America, unde lumea chiar are bani, In Romania se traieste cu 10 lei pe luna si tu vrei 10 lei pe h? in fine tu stabilesti pretul iti convine bine nu iti convine pa si pusi, oricum sfaturi din pct meu de vedere:
1. nu dai anunturi de genul asta pe TPU unde in prop de 90% sunt pers cu varsta sub 18ani, deci nu lucreaza deci clar nu au de unde sa iti dea bani ca nu au. iar parinti lor nici atata.
2.incearca sa lipesti acest anunt la vile, complexe de resedinte, blocuri noi construite, pune anuntul tau sub stergator pe o masina scumpa (pune-l NU sa il lipesti)
3.incearca sa gasesti timp si in cursul saptamanii chiar daca ai scoala, imi e greu sa cred ca cineva care are catel nu isi poate plimba cainele macar in week-end.
xoxoxo
IloveGnR întreabă: