Si eu am avut un hamsetr, nu era pitic rusesc, dar tot hamseter era!
), asta e tendinta naturala a fiecarui animal, nu te ingrijora... prin faptul ca vrea sa ''evadeze '' tia demonstrat ca e normal! poti din cand in cand,sa il mai lasi, asa, vreo 2 min pirn casa, intr-o camera fara mobila sau locuri in care sa se piarda,iar tu sa il supraveghezi, stiiu ca e mai greu pentru. ca hamseteri de acestii tip sunt mai rapizi si ii poti scapa repede din ochii, eu pe
'' hamsterita '' mea o mai duceam si pe afara, mai manca iarba si frunze de papadi ( sunt bune pentru. hamsteri ), poti sa ii mai pui din cand in cand, o creanga asa,mai groasa de afara, pentru. ca e bine sa roada ceva, sa nu le creasca dintii prea mari, si pentru. a avea ocupatie! unu din motivele pentru. care poate vrea disperat sa
'' evadeze '' poate este pentru. ca nu are o roatita, sau ceva jucari, cu care sa isi consume energia!
cat despre rumegus, depinde de cat de mare e cusca... de obicei o data pe saptamana, banuiesc ca iti dai si tu seama, cam la ce interval ar trebui... cand se impute treaba!
))
sper ca te-am ajutat
Tu daca ai fi intr-o cusca nu ai vrea sa iesi afara? Scuze ca iti zic dar intrebarea ta este cam stupida si nu cred ca ai exp la hamsterii. Este un hamster si vrea sa iasa afara, sa se plimbe, sa faca exercitii. Tie nu ti-ar place daca ai sta inchisa intr-o cusca.
Scuze ca am facut intrebarea stupida, dar chiar este putin.
Uite cam tot ce iti trebuie http://www.cutzu.ro/......or-44.html
insa ar trebui sa il mai lasi si prin casa, cat timp esti imprejur. insa ai grija, eu l-am lasat liber si l-a mancat pisica.