| SmileXdLove a întrebat:

Heiii TPU. Am o problemă destul de mare şi am nevoie de ajutorul şi părerile voastre.
Deci, eu am două ţestoase, un mascul şi o femelă. Le am de mult timp, de aproximativ 7 ani. Una din ele a început să numai mănânce, să nu se mai mişte cum o făcea înainte, aşa că m-am uitat la ea, să văd dacă are ceva şi am văzut că unul dintre picioruşe este foarte umflat. Eu cred că este din cauza unei unghii care se pare că este ruptă fiindcă a mai rămas doar un "ciot" învineţit din unghia respectivă. Am întrebat un veterinar, iar acesta mi-a spus să îi bandajez picioruşul cu betadine, dar eu ştiu că betadine este pentru rănile deschise aşa că i-am pus rivanol. De câteva zile îi tot pun faşe cu rivanol şi îi bandajez picioruşul, dar tot umflat este, iar broscuţa refuză să mănânce. Nu mai ştim ce să facem, vă rog să mă ajutaţi cu o părere, un sfat, orice ar fi de mare ajutor! Voi ţine cont de sfaturile voastre şi ofer o fundă pentru răspunsul care mă va ajuta. Va rog frumos, este urgent!

1 răspuns:
| SashaS a răspuns:

Buna. Imi pare foarte rau sad. Eu zic sa o duci la un alt veterinar sau tot la ala, sa o vada.