Sa fiu sincer, multi oameni se framata, tin in ei, si de multe ori se indoiesc de ce pot face, poate sunt demoralizati, sau poate au alte probleme. Atunci apeleaza la un pshiolog si ca la biserica, se spovedesc si atunci scapa din una din problemele apoi pshiologu' ii da sfaturi si face pacientul sa capete mai multa incredere de sine. Un pshiolog trebuie sa stie se abordeze orce om, indiferent de cine este, ce a facut sau ce problema are. Cam ata e parerea mea. Da, da am mers. La pshiologul scoli anul trecut. Pai... mai mult eu ma pshiologesc' [ nou cuvant inventat de mine chiar acum ] singur. Eram cu amici in clasa si am inceput sa ma blang cat de mult imi urasc infatisarea fizica. Si aia era pe aproape si a inceput sa imi spuna sa vin la ea ca sa rezolvam acest lucru, despre incredere de sine, sau asa am inteles eu ca imi trebuia. Etc... nu prea mi-a fost de ajutor, imi place chiar daca stiu ca nu e bine sa tin in mine pana erup.
Eu nu am mers la psiholog dar am o colega care a fost la psihologul scolii, ea i-a spus domnishoarei pshiholog despre iubitul ei(din cate mi-a spus mie), si ca sa-ti raspund la prima intrebare:la psiholog te duci daca ai o problema de genul: se cearta parintii, ai probleme in familie, daca te-ai indragostit si ai nevoie de sfatul cuiva dar nu vrei sa spui parintilor...chesti de genul asta
Cand ai o problema si simti ca nimeni nu te intelege.Psihologul mai ales unul bun a studiat comportamentul si modul cum gandesc oamenii deci ei stiu cum sa-ti vorbeasca, sa te asculte cel mai bine, te simti linistit cand vorbesti cu ei, ca ei chiar inteleg cum gandesti.
1)Cu un shiholog poti vorbi despre aproape orice! 2)Nu am merg dar aveam la scoala si ne-a povestit ce inseamna sa fii psiholog. 3)Nu am avut probleme.
Pai mergi la psiholog cand : crezic a esti pe invers, auzi voci, ti se pare ca vezi oameni morti, nu poti dormi, si alte lucruri neobisnuite, cand esti nervos, cand pari ca esti nebun sau...
Da, eu am fost la un psiholog, aveam o situatie din care practic aveam numai probleme si nu mai stiam cum sa mai fac fata...de obicei te duci la psiholog cand psihologic, zici ca nu mai poti face fata, ai nevoie de un psiholog care sa te indrume pe o cale mai buna
UnchiulRamiz întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă: