| Allecsandrraa a întrebat:

Hey guys!
Am primit cadou un ghemotoc mic, o cateluşă Yorkshire terrier de numai 8 săptămâni, dar nu i.am găsit incă un nume. Deci, ajutati. mă. Imi e destul de greu să mă decid cum să o cheme. Mie sincer imi place Dolly, Dixy sau Fufy, destul de amuzant laughing), aşa că aştept părerile voastre. :*

15 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Mie imi place numele Woofy. Vine de la latratul ei. Mult norc sa iti traiasca.

| MisSToXiC a răspuns:

mie imi place jolie

| selenaxXxgomez a răspuns:

Dolly fiindca inseamna in engleza papusa. am si eu o catelusa mare cat mine si are sapte ani care o cheama Dolly e un nume frumos!;-)

| BMihai a răspuns:

Pufu / Pufulici happy

| Aℓida a răspuns:

Fluffy love struck
daca ai zis ca e ghemotoc miiiiic love struck
acesta s'ar potriviwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa fiu sincera nu prea imi plac numele banale gen pufi, fufi, bufi (nu vreau sa jignesc pe nimeni). Ti-as recomanda un nume putin mai special, fara a fi greoi sau lung, un nume pe care daca il pronunti sa nu vina la tine zeci de caini din parc. Nu-i pune inca numele si asteapta sa vezi cam ce personalitate are cainele. Gendeste-te bine deoarece acest nume il vei pronunta de mii de ori pe zi. Numele nu trebuie sa aiba mai mult de doua silabe. Nume frumoase sunt: Sasha, Mao, Brandy, Bernie, Cairo, Paris, Maya, Nova, Jessie, Terra

| KaTtY a răspuns:

Din numele alese de tine Dixy sau Fufy sunt cele mai frumoase

eu te sfatuesc sa alegi ca nume iti place tie

bafta!

| andreea_7819 a răspuns:

Si eu am primit azi un ciobanesc carpatin e asa de frumoasa e fetita dar e cam speriata, i-am pus numele daisybig grin e asa de sciumpa da nu m-am prea jucat cu ea ca e frig afara

| andreea_7819 a răspuns:

Numele Daisy ar fi frumosbig grin

| Amy_5230 a răspuns:

Ivana laughing, Blondis, Sophie, Boni, Ozi, Pinky Suzzy, Stella, Sharpei...:Xbig grin

| revolver2010 a răspuns:

Spune-i bețișor pentru ca asa o cheamă pe hamsterita mea și e super draguț numele

| SpuFF a răspuns:

Fluffy? daca e un ghemotoc mic si pufos tongue

| alex2011 a răspuns:

Bella... e super

| Danette a răspuns:

Pai. mieimi place Jollie(daca e fata). si johny(daca e baiat). acum fiecare cu gusturiel lui. tu pune ce nume iti place!winking

| Cata_3049 a răspuns:

Am 2 baietzei superbi. nu vrei sa le facem cunostintza?